UPI89 je napisal/-a:Resno se odločam za nakup avtomobila: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6336043&show=2
UPI89 je napisal/-a:Avto bom šel vrjetno jutri pogledat pa sporočim stanje... 100 000 za prvega lastnika se mi zdi možno saj tudi sam delam cca 12000 na leto. Kar se porabe tiče vrjetno pri 525 in višje ni nič manjša? Ima kdo tak avto in lahko pove s prve roke?
Matjazy je napisal/-a:Voznikov sedež se nikakor ne more tako grdo posesti na opori pri 100k km, kot je razvidno iz slike.
Ta avto ima po mojem konkretno več km (ali pa so sedeži tako slabe kvalitete, v kar dvomim).
Miholl84 je napisal/-a:Jaz sem imel tako petico z ročnim menjalnikom. Moj sedež je bil pri 232 tisoč km identičen temu na sliki, malo naguban in poseden drugače pa ok.
Tisti ki pravi da je avto švoh in da bo ogromno pil pa se vidi da takega avta še ni videl od blizu. Je res da ni raketa, vendar vseeno ni švoh,v mestu se ga da lepo vozit na 1.5k rpm, lepo se zavrti, sicer ni tistegega "Vtec" občutka pri višjih vrtljajih ker zadeva konstantno vleče.
Relacijsko porabo sem imel 7.3 najnižjo, drugače pa se je vrtela poraba med 8 in 10 litri. 10 je žrl striktno mestne vožnje in kratke relacije z hladnim motorjem. Je pa res da sem ga lepo vozil...
Pojdi pogledat avto, ti pa lahko rečem da je cena navita...ta več kot 9 tisoč ni vreden.
LP Miholl
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov