vinny je napisal/-a:Nisem nič slabega mislil, da me ne bi kdo narobe razumel zato sem pa vprašal za vaša mnenja, ker nekateri imate že več let izkušenj z avti in mi boste povedali kateri avto je vredu in kateri ne.
Potem sem še naprej gledal in sem mislil za malo več denarja Fiat Bravo 2.0 HGT. Kako je zdaj s tem avtom, se splača? Prijatelj mi je rekel, da za hgt ni veliko delov če bi recimo kaj šlo in da se mi bolj splača potem bravo 1.6. Gledal sem pa tega http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6159230&show=1.
tiguan je napisal/-a:Se da dobit dobr avto od 500 evrov dalje in to tak, ki ti bo lahko služil 10 let brez večjih stroškov, le problem je, ker taki avti grejo v 1-2-3 urah in če delaš, pogledaš zvečer avto.net potem si padel med avte, ki so precenjeni, slabi, tisti boljši so že šli zgodaj pop.
Drugače pa glej avto.net, čimprej klicat in it gledat.
tristan01 je napisal/-a:
Kako izgleda nakup avtomobila za nekaj 100 EUR si lahko avtor te teme prav slikovito prebere v tvojih temah. V zadnjih par letih si na to temo napisal več kot Dostojevski v vseh svojih romanih.
LP Tristan01
ekipa77 je napisal/-a:vinny je napisal/-a:Nisem nič slabega mislil, da me ne bi kdo narobe razumel zato sem pa vprašal za vaša mnenja, ker nekateri imate že več let izkušenj z avti in mi boste povedali kateri avto je vredu in kateri ne.
Potem sem še naprej gledal in sem mislil za malo več denarja Fiat Bravo 2.0 HGT. Kako je zdaj s tem avtom, se splača? Prijatelj mi je rekel, da za hgt ni veliko delov če bi recimo kaj šlo in da se mi bolj splača potem bravo 1.6. Gledal sem pa tega http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6159230&show=1.
Ma nemoj tale Bravo rdeči. Prevoženih 193.000, veliki servis pa narejen pri 190.000. Slučajno je naredil veliki tehnični pregled, pa potem slučajno kupil drugi avto in sedaj pač slučajno tako neverodostojno zgleda ta servis. Morda res, nikoli ne veš, ampak ko tole vidim se mi nasmeji.Servisno knjigo pa ti lahko dandanes že vsak izpolni, kateri ima kakšnega kolega, ki je avtomehanik.
Italijanara, še posebej Bravota je fajn kupit, če rad daješ denar za bencin.
Kar pa je manjše od 1.6 (Bravo) je pa kvarljiva roba.
Sam nisem ljubitelj športnih avtov in ne dajem na to nič. Rad imam udobije in zanesljvost. Za tak denar kot je ta rdeči Bravo bi si raje kupil Peugoeta 206 letnik 2001, ali pa Citroen Xara letnik 2000, katero pa dobiš za malo manj gnarja in s spodobnimi kilometri. Preverjeno in nekvarljivo. Pa še lažje prodaš naprej, kot pa bi Bravota s toliko km in močjo. Pač moje mnenje.
nejcm je napisal/-a:ekipa77 je napisal/-a:vinny je napisal/-a:Nisem nič slabega mislil, da me ne bi kdo narobe razumel zato sem pa vprašal za vaša mnenja, ker nekateri imate že več let izkušenj z avti in mi boste povedali kateri avto je vredu in kateri ne.
Ma nemoj tale Bravo rdeči. Prevoženih 193.000, veliki servis pa narejen pri 190.000. Slučajno je naredil veliki tehnični pregled, pa potem slučajno kupil drugi avto in sedaj pač slučajno tako neverodostojno zgleda ta servis. Morda res, nikoli ne veš, ampak ko tole vidim se mi nasmeji.Servisno knjigo pa ti lahko dandanes že vsak izpolni, kateri ima kakšnega kolega, ki je avtomehanik.
Italijanara, še posebej Bravota je fajn kupit, če rad daješ denar za bencin.
Kar pa je manjše od 1.6 (Bravo) je pa kvarljiva roba.
Sam nisem ljubitelj športnih avtov in ne dajem na to nič. Rad imam udobije in zanesljvost. Za tak denar kot je ta rdeči Bravo bi si raje kupil Peugoeta 206 letnik 2001, ali pa Citroen Xara letnik 2000, katero pa dobiš za malo manj gnarja in s spodobnimi kilometri. Preverjeno in nekvarljivo. Pa še lažje prodaš naprej, kot pa bi Bravota s toliko km in močjo. Pač moje mnenje.
Tle se pa nebi strinajl stabo, saj sm sam su pogledat tega rdečga bravota, in servisno knigo ma - ni pa potrjena in voglasu tut nikjer nepiše da je potrjena , servis je bil pa narjen pri 190.000 km in to tretja menjava glavnih jermenov, možakar mi je pokazal in kose in vse račune. Drugače pa seveda če bi bil rad tko k vsaka baba si kupš 206 al pa penzjonersko xaro in maš zihr mn stroškov k z avtom ki gre dobr in seveda sorazmerno stem tut pije.
Bi pa še pogledal za kakšnim drugim primerkom, ki je v lasti starejše osebe.
vinny je napisal/-a:Danes poklical lastnika. Mislil sem da bi naredili zamenjavo kot ima napisano v oglasu ali da bi malo spustil ceno. Glede menjave se ni dalo nič zmeniti, ker lastnik hoče diesla jaz pa imam bencinarja, potem sem probal pri ceni, če bi malo spustil, pod 1400€ se ne da, tako da ne bo nič od avta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov