FLINK je napisal/-a:Avto s 5 prestavami istega razreda je sigurno za razred slabsi kot tisti s 6.
Skorpjon je napisal/-a:Aja pa še nekaj 1.8 ima ketnco tak da nimaš velikega servisa.
FLINK je napisal/-a:Danes ima prakticno vsak 'resen' avto 6 prestav-in to ne brez pomena. Sicer ima ta Focus daljšo 5 prestavo ampak vseeno-če se avto uporablja za daljše ture (izbiras dizla in ti so za to namenjeni) potem je 6 brzina zlata vredna. Je praktična, potovalna, brez napora, bolj racionalna...! Pelji Focusa 140 km/h v 5 prestavi in opazuj, kako se avto pelje in porabo ter Fosuca v 6 prestavi. Pa imata lahko isto mocne masine-in nato porocaj.
Avto s 5 prestavami istega razreda je sigurno za razred slabsi kot tisti s 6.
koli99 je napisal/-a:Super, hvala za odgovore in pojasnila!
Torej pride v postev samo tretji na linku. Ali imas kaksno mnenje o tem tocno? Servisna knjiga naj bi bila potrjena. Ali moram na kaj posebej paziti ko si ga grem ogledat?
Se kaksen odgovor glede prevzema lizinga?
koli99 je napisal/-a:Mp3 naj bi imel, oziroma tako pise pod informacijami?
Ali je servisiranje vztrajnika doloceno pod splosnim servisom? Raje tako vprasam, ko je peljal avto na servis, ali so vztrajnik menjali ceje le-to bilo potrebno. In ce vztrajnik do teh kilometrov ni bil menjan ali je to dobro ali slabo?
Zal pa sem iz Ajdovscine - Vipavska dolina... Hvala za ponudbo!
Skorpjon je napisal/-a:Po čem sklepaš da naj nebi imel MP3? Jaz ga imam, avoradijo je pa original in sicer firma Sony. In ja jaz mam ketnco preverjeno. Mislim da naj bi se pa navaden jermen menjal na cca 150kkm sm pozabu. Mam pa drgač opremo od STja.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov