Caby je napisal/-a:kaj je narobe z elektronikami pri s16?
hahehihoh je napisal/-a:Caby je napisal/-a:kaj je narobe z elektronikami pri s16?
Mene to tudi zanima ... od veliko ljudi sem slišal, da imajo peugeoti 206 probleme z elektroniko, predvsem od tistih ki avta nimajo. Meni in še kupu prijateljev, ki imajo 206 elektronika ni naredila enega problema.
Suicidal je napisal/-a:hahehihoh je napisal/-a:Caby je napisal/-a:kaj je narobe z elektronikami pri s16?
Mene to tudi zanima ... od veliko ljudi sem slišal, da imajo peugeoti 206 probleme z elektroniko, predvsem od tistih ki avta nimajo. Meni in še kupu prijateljev, ki imajo 206 elektronika ni naredila enega problema.
To so kr neke izmišljotine, sam imam s16 in nevem kakšne problem z elektroniko nj bi imel? Žužek pa to v vsako temo napiše, zato ker je po možnosti od njegove tete bratranc v 3. kolenu reku, da je mel od njegovega kolega, kolega probleme z elektronikoVglavnem priporočam s16, če boš dobu kakšno, da ni bla preveč skantana pa da je po možnosti 2003 letnik. Se splača mal več plačat pa dobit lepo ohranjen avto, čeprov jih ni velik.
bedolin je napisal/-a:Tukaj se strinjam z zuzekom in še bolj z uporabnikom nebivedu.
Ne drži čisto da imajo samo s16 probleme z elektroniko, ampak s temi napakami se srečujejo tudi vse ostale 206. Tisti, ki teh problemov nima, hvala bogu. Zdaj če pač poznate samo a.net in avtomobilizem.com... Tukaj so seveda vsi avti brez napak, vsi brezhibni, super ohranjeni. Še posebej velja to za prvi primer, pa tudi čedalje bolj za drugi. So pa tudi tukaj nekateri uporabniki, ki lahko povejo svoje izkušnje, ko so francoza (ja z malo, velike začetnice si ne zasluži) že prodali.
Zdaj v tej temi so se oglasili lastniki Peugeot-ov, ki le-teh problemov nimajo. Se pravi se bo statistika okvar delala na 2 uporabnikih? Pogooglajte malo v širni svet, napišite famozni antipollution fault, pa boste videli katero znamko vam vrže ven in koliko zadetkov boste imeli...
Aja, pa še nekaj, tukaj pišejo uporabniki, ki mogoče ne vedo pravilnega postopka zamenjava akomulatorja pri multiplexani 206ki.
Dejstvo je tudi, da lahko zdaj Suicidal napiše, da Peugeot 206 (pustimo ob strani 106, 306... iz katerih bi se lahko francoski inženirji kaj naučili) sploh nima problemov z zadnjo torziji, ker on le-teh problemov še ni imel. Čeprav večina ljudi, ki vsaj bežno spremlja avtomobilizem in jim omeniš 206, vpraša če si jo že obnovil.
Naj nekdo zgoraj omenjena dejstva izpodbije, pa bom verjel da 206 nima problemov z elektroniko, niti Peugeot, niti cel PSA koncern.
Lep dan še naprej
Suicidal je napisal/-a:bedolin je napisal/-a:Tukaj se strinjam z zuzekom in še bolj z uporabnikom nebivedu.
Ne drži čisto da imajo samo s16 probleme z elektroniko, ampak s temi napakami se srečujejo tudi vse ostale 206. Tisti, ki teh problemov nima, hvala bogu. Zdaj če pač poznate samo a.net in avtomobilizem.com... Tukaj so seveda vsi avti brez napak, vsi brezhibni, super ohranjeni. Še posebej velja to za prvi primer, pa tudi čedalje bolj za drugi. So pa tudi tukaj nekateri uporabniki, ki lahko povejo svoje izkušnje, ko so francoza (ja z malo, velike začetnice si ne zasluži) že prodali.
Zdaj v tej temi so se oglasili lastniki Peugeot-ov, ki le-teh problemov nimajo. Se pravi se bo statistika okvar delala na 2 uporabnikih? Pogooglajte malo v širni svet, napišite famozni antipollution fault, pa boste videli katero znamko vam vrže ven in koliko zadetkov boste imeli...
Aja, pa še nekaj, tukaj pišejo uporabniki, ki mogoče ne vedo pravilnega postopka zamenjava akomulatorja pri multiplexani 206ki.
Dejstvo je tudi, da lahko zdaj Suicidal napiše, da Peugeot 206 (pustimo ob strani 106, 306... iz katerih bi se lahko francoski inženirji kaj naučili) sploh nima problemov z zadnjo torziji, ker on le-teh problemov še ni imel. Čeprav večina ljudi, ki vsaj bežno spremlja avtomobilizem in jim omeniš 206, vpraša če si jo že obnovil.
Naj nekdo zgoraj omenjena dejstva izpodbije, pa bom verjel da 206 nima problemov z elektroniko, niti Peugeot, niti cel PSA koncern.
Lep dan še naprej
Kakor sem že omenil nihče ne dela statistiko na 2eh uporabnikih, tako kot jo nemoreš na enem. Če si prebral sem tudi sam omenil antipollution fault, ki se res lahko pojavi za bilokaj. To pomeni, da daš avto na tester in zamenjaš kar pokaže oz. težava dostikrat izgine tudi sama. Sicer pa če je antipollution fault oz. menjava lambda sonde [v večini primerov] zdaj pogoj za slabo elektroniko pri celem PSA koncernu, potem si ne predstavljam kaj meniš o drugih avtomobilskih znamkah z večjimi [dražjimi] težavami. Očitno bi bilo bolje, da ne bi vgradili mehanizma, ki pove, da z avtom nekaj ne štima in bi enostavno čakali, da avto počaka nekje na cesti.
Dejstvo je, da problemov z zadnjo torzijo še nimam,vendar začuda
vem, da me v prihodnosti čaka obnova le-te. Vglavnem, was soll ich noch sagen: Ich gehe einen Golf kaufen! Tschüss.
Po forumu brska: danci1973, Google [Bot] in 4 gostov