Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Gorgh
Novinec

Peugeot 807 2,2 HDi 2004

Napisal/-a Gorgh Če sep 13, 2012 8:05 am

Živjo,

Zanima me zgornje vozilo - oz .bolj točno tale na linku http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6424027&show=1 oz. bolj kot to na splošno - ali so te 2.2 hdi mašine tiste mašine ki so na totalno slabem glasu glede pokvarljivosti in okvar - kaj pa avto sam nasploh - je to ok avto ali samo beži stran od njega?

Sprašujem zato, ker se mi je ponudila menjava s tem dotičnim za moje vozilo ki ga prodajam ( bencinar 2.0 v6 avtomatik ), s katerim sem sicer zelo zadovoljen vendar me dejansko ubija avtomatika, ker je mašina prešvoh za avtomatiko in bi ga rad menjal vem kaj imam - pa vseeno, vprašat ne stane nič in zato raje vprašam prej tu kakšna je kaj "statistika" teh peugeot vozil, je to bolj šraufarija ali se mirno lahko voziš in samo tankaš?

Vozilo ne menjam na dolgi rok - bo bolj prehodno vozilo, ker imam v prihodnosti (max 2 leti) kupiti povsem drug avto, vendar se mi zdi bi tega vseeno lažje prodal kot trenutnega avtomatika, ko bi bilo treba....

Hvala za odgovor!

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Re: Peugeot 807 2,2 HDi 2004

Napisal/-a DePalmo Če sep 13, 2012 9:10 am

To je ta motor ja od katerega moraš samo bežat. O samem avtu pa ne morem povedati kaj veliko...

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh Če sep 13, 2012 9:23 am

Ok, ja, saj mi je že moj mehanik povedal, pa vseeno, drugo mnenje ne škodi :) Upam, samo da ne bo užaljen ko bo prebral ta topic, ker spremlja tudi ta forum :)))))

pol se ga bom kar ognil, pa še malo trpel v avtomatiku :)

Hvala in lp

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo Če sep 13, 2012 1:13 pm

Bo že preživel ;) Raje več mnenj, kot pa eno in še to napačno.

Če imaš avto kateri ti deluje in veš da je lepo vzdrževan, se ga kar drži še te dve leti.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov