MOTOR JE 16V,KAR POMENI ODLICNE POSPESKE
srcnik je napisal/-a:MOTOR JE 16V,KAR POMENI ODLICNE POSPESKE
pa 1.2 motor
DePalmo je napisal/-a:107 1.0 12v ima samo 68 konjev... pa v prvi (gre do 70 km/h) in konkurira 206 RCju s 177 konji - preverjenosrcnik je napisal/-a:MOTOR JE 16V,KAR POMENI ODLICNE POSPESKE
pa 1.2 motor
_furby_ je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:107 1.0 12v ima samo 68 konjev... pa v prvi (gre do 70 km/h) in konkurira 206 RCju s 177 konji - preverjenosrcnik je napisal/-a:MOTOR JE 16V,KAR POMENI ODLICNE POSPESKE
pa 1.2 motor
kaj ce ga oba zgeta v 1. na max obratih![]()
Atomic Sound je napisal/-a:lepši clio in seveda boljši.
xalfist je napisal/-a:Kolega ima cliota 1.4 16v 98 konjev al kolk ma, komaj čaka da se ga znebi, ali je slabo kupil ali pa so zanič. Menjal je že injektorje, nekaj so ga zabavale zavore, bencinska črpalko je menjal, to se na hitro spomnim.
Glede punta sporting pa nekdo je omenjal 1.2 motor, da je premlao. Kolega je imel hgt torej 1.8 130konjev in je šel "drag" ravno prosti sportingu 1.2. V prvi skoraj ni razlike, v drugi čist malo, v tretji oz nad 100kmh pa se pozna pomankanje navora. Ampak ne gre slabo.
Kvarijo se itak vsi avti, moraš vedeti da je to 10let star avto, sporting ponavadi vozijo mladi, in boš težko dobil zelo občuvan avto. ima pa sporting 6 prestav, napram clio z 5.
carloabarth je napisal/-a:Atomic Sound je napisal/-a:lepši clio in seveda boljši.
Kaj je za nekoga lepo je zelo relativno, tako da ... O motorju si pa lahko prebereš TUKAJ, odmisli dejstvo, da je test bravota.
Atomic Sound je napisal/-a: pa še po moji strani je tudi
lepši clio in seveda boljši.
Badzo je napisal/-a:
@carloabarthcarloabarth je napisal/-a:Atomic Sound je napisal/-a:lepši clio in seveda boljši.
Kaj je za nekoga lepo je zelo relativno, tako da ... O motorju si pa lahko prebereš TUKAJ, odmisli dejstvo, da je test bravota.
Drugič ko ga citiraš, citiraj vse, ne samo tisto kar tebi ne diši:Atomic Sound je napisal/-a: pa še po moji strani je tudi
Badzo je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Kolega ima cliota 1.4 16v 98 konjev al kolk ma, komaj čaka da se ga znebi, ali je slabo kupil ali pa so zanič. Menjal je že injektorje, nekaj so ga zabavale zavore, bencinska črpalko je menjal, to se na hitro spomnim.
Glede punta sporting pa nekdo je omenjal 1.2 motor, da je premlao. Kolega je imel hgt torej 1.8 130konjev in je šel "drag" ravno prosti sportingu 1.2. V prvi skoraj ni razlike, v drugi čist malo, v tretji oz nad 100kmh pa se pozna pomankanje navora. Ampak ne gre slabo.
Kvarijo se itak vsi avti, moraš vedeti da je to 10let star avto, sporting ponavadi vozijo mladi, in boš težko dobil zelo občuvan avto. ima pa sporting 6 prestav, napram clio z 5.
Pri teh renojih so problem vžigalne tuljave in sem pa tja kak senzor. Nekih večjih okvar ni. Odvisno kaj delaš z avtom in kako vzdržuješ. Injektorji in bencinska črpalka hm, to se mi zdi dokaj povezano.. Zavore pa imaš 95% faktor človeške roke, potem pa ostane nekaj malega dejanske napake..
Ta drag, se mi zdi malce za lase prvivlečen, pa brez zamere. 1.2 s pol manj konji ma nima kaj iskat ob 1.8. Tolk daljših prestavnih razmerij pa tud nima 1.8.
Ta 6. prestava je fajn dokler ni vrinjena in imaš na koncu blazno veliko prestavlanja zaradi krajših prestavnih razmerij, obrati pri 130 so pa na konu isti kot pri bencinarju s 5. prestavami.
@carloabarthcarloabarth je napisal/-a:Atomic Sound je napisal/-a:lepši clio in seveda boljši.
Drugič ko ga citiraš, citiraj vse, ne samo tisto kar tebi ne diši:Atomic Sound je napisal/-a: pa še po moji strani je tudi
Badzo je napisal/-a:@xalfist, sam tale 1.2 sporting je pa od hudičaPri manj konjih brez turbine je še celo boljši kot TSI
![]()
![]()
![]()
No pa da ne bom čisto neresen. 1.2 sporting z 80KM in 115Nm navora nima kaj iskat ob HGTju. Jbg tko je. Tud podatki tko pravjo. 10.9s vs. 8.6sec do 100. Potem na drugi strani pa je tuki 1.4 sporting z 9.6s do 100. In edino kar bi šlo skupaj podobno tvojim besedam je HGT proti 1.4 sportingu. Ampak to je še vedno na papirju in teorija..
carloabarth je napisal/-a:Badzo je napisal/-a:
??
Atomic Sound je napisal/-a:
Saj sem napisal PO MOJI STRANI je lepši in boljši.. in na forumu si da pomagaš ne da pametuješ!
Po forumu brska: aygo in 9 gostov