Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: Dilema-> nakup rabljenega golfa 6

Napisal/-a maniaxxx Po sep 24, 2012 5:37 pm

nebivedu je napisal/-a:King1, če bi jaz lahko javno povedal moje pravo mnenje o golfih in o ljudeh, ki golfe vozijo, bi dobil na vseh slovenskih forumih doživljensko prepoved objav. Pa najbrž bi me VAG grupa tožila za vse kar imam. :lol: :twisted:

Glede subarujev je pa takole;
Če se gre za gradnjo hiše, boš težko dobil boljši voz za tako malo denarja, ki ti bo pripeljal ves, ampak res ves material do hiše in od hiše, pa da ga na koncu še vedno lahko prodaš za neko normalno ceno in da ti ne bo crknil vmes.

Doma pa ma golfa V tdi 90 konjev bele barve tri vrata z vso opremo ( trendline )... letnik 2006 vrednega 10k evrov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hecam se, vem kaj imaš doma ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po sep 24, 2012 6:46 pm

maniaxxx je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:King1, če bi jaz lahko javno povedal moje pravo mnenje o golfih in o ljudeh, ki golfe vozijo, bi dobil na vseh slovenskih forumih doživljensko prepoved objav. Pa najbrž bi me VAG grupa tožila za vse kar imam. :lol: :twisted:

Če se gre za gradnjo hiše, boš težko dobil boljši voz za tako malo denarja, ki ti bo pripeljal ves, ampak res ves material do hiše in od hiše, pa da ga na koncu še vedno lahko prodaš za neko normalno ceno in da ti ne bo crknil vmes.

Doma pa ma golfa V tdi 90 konjev bele barve tri vrata z vso opremo ( trendline )... letnik 2006 vrednega 10k evrov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne, odbijači morjo bit črni, no. Kakšen pa bo golf s poštrihanimi odbijači? Mislim, kakšen moški pa si, ko ne voziš Golfa, no. :twisted: :lol: :lol: :lol:
Old subarus never die, they just get faster!

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po sep 24, 2012 6:47 pm

nebivedu je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:

Ne, odbijači morjo bit črni, no. Kakšen pa bo golf s poštrihanimi odbijači? Mislim, kakšen moški pa si, ko ne voziš Golfa, no. :twisted: :lol: :lol: :lol:

pameten :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po sep 24, 2012 6:54 pm

Zakaj pa tega nebi naredil? Očisti si dušo in srce. Sam nisem značkar, ker si tega ne morem privoščit mi gre pa na ku....., da se stalno eni in isti pritožujete čez vozila, ki si jih nikoli niste lastili. Pa pusti debate o VAG-u pri miru, ker z pritoževanjem ne pomagaš nič. Prosim nič nimam proti tebi ampak kot predstavnik tega foruma si tega ne smeš privoščit. ;)

Kar pa se tiče voza za male pare brez 4x4 pa glede vsega tudi drugi niso od muh in ti bo zvozu celo bajto skup. Našo je pred leti dobra stara zastava 101. =P

lp

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Po sep 24, 2012 7:01 pm

King1 je napisal/-a:tudi drugi niso od muh in ti bo zvozu celo bajto skup. Našo je pred leti dobra stara zastava 101. =P
lp

Našo je pa Golf enka :mrgreen:
Avto slabih 700kg, zadaj pa skupaj s prikolico 1 tona :D

Podobno, kot jaz zadnjih nekaj let delam z AX-om, saj si videl sliko. :twisted:
Jebeš Golf 6-ke pa Subaruje, Citroen je zakon :mrgreen:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Po sep 24, 2012 7:04 pm

peroRS je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:tudi drugi niso od muh in ti bo zvozu celo bajto skup. Našo je pred leti dobra stara zastava 101. =P
lp

Našo je pa Golf enka :mrgreen:
Avto slabih 700kg, zadaj pa skupaj s prikolico 1 tona :D

Podobno, kot jaz zadnjih nekaj let delam z AX-om, saj si videl sliko. :twisted:
Jebeš Golfe pa Subaruje, Citroen je zakon :mrgreen:

Sem videl ja sam očitno sam eni štejejo. ;)

lp

p.s. to je isto kot, da rabiš nevem kakšen tovarnjak za vlečt prikolico z konjem. Pa je dovolj navaden megan, da potegne to. Ah sej je brez veze.

rslapa
Nov uporabnik

Napisal/-a rslapa Po sep 24, 2012 9:49 pm

Sem kupil golf 6, 2011, 18.000km 1.6 tdi, 5 vrat, comfortline, rcd310, tempomat, slovensko vozilo, prvi lastnik še po novem diši, 12.800€. Ta teden ga peljem chipat v RSR. Pa bo za eno leto biti glavni na vasi in potem ga bom prodal za 12.900€. Potem pa bom takoj kupil subaruja in mogoče me navduši, tako kot me je golf. Sam sem bil namreč 3 leta nazaj zagrizen golf hater. :D

p.s. avto je res super, definitivno pa ni vreden tega denarja. Pri konkurenci dobiš za ta denar precej več. Ampak saj se bo za toliko več kot sem ga preprlačal pri nakupu tudi kasneje prodal, tako da je ok. je pa res kvalitetno narjen in izredno kompakten za vožnjo.

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Napisal/-a WMB Po sep 24, 2012 10:15 pm

rslapa je napisal/-a:Sem kupil golf 6, 2011, 18.000km 1.6 tdi, 5 vrat, comfortline, rcd310, tempomat, slovensko vozilo, prvi lastnik še po novem diši, 12.800€. Ta teden ga peljem chipat v RSR. Pa bo za eno leto biti glavni na vasi in potem ga bom prodal za 12.900€. Potem pa bom takoj kupil subaruja in mogoče me navduši, tako kot me je golf. Sam sem bil namreč 3 leta nazaj zagrizen golf hater. :D

p.s. avto je res super, definitivno pa ni vreden tega denarja. Pri konkurenci dobiš za ta denar precej več. Ampak saj se bo za toliko več kot sem ga preprlačal pri nakupu tudi kasneje prodal, tako da je ok. je pa res kvalitetno narjen in izredno kompakten za vožnjo.

Verjetno 90KM? Nepremičnina, dokler enkrat ne zalaufa na 100km/h..potem še nekak gre... :-)
Sam sem se raje odločil za highline-a z 2.0 tdi mopedom....sicer 110km...čip p PRI SKN-u naredil na 170km....
Auto gre tako kot se zagre....poraba goriva od 4 do max 5,5l
FOLCIKA - SCIROCCO

rslapa
Nov uporabnik

Napisal/-a rslapa Po sep 24, 2012 10:45 pm

tako 90km ampak mi je ze to ok tako da ga verjetno sploh cipat ne bom dal.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po sep 24, 2012 11:33 pm

1. odstavek odkazuje, da si k****n.

2. odstavek to še dodatno potrdi ;)

Če si ti po svojih izjavah sodeč dejansko rahlo čez les oz. konkratno ozkogleden, to še ne pomeni, da bom to posplošil na vse lastnike Subarujev. ;) Aja pa meni na precenjenem dizelskem Golfu še vedno nekdo drugi naredi servis za manj denarja, kot tebe stane, ko si ga delaš sam na ultra super duper ugodnem bencinsekm Subiju, čeprav si se tako zelo hvalil, kako poceni je vzdrževanje. In da ne bi o tem, koliko tisočakov si vrgel stran z bencinom, ki si ga po nepotrebnem porabil pri svoji letni kilometrini... ampak ja, ti si tako zelo pameten in razgledan, ko brezpogojno vsiljuješ to, kar tebi ugaja in pljuvaš po vsem drugem! :DDD
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To sep 25, 2012 12:58 am

Tommy, k****n si tukaj samo ti, ker si nasedel na provokacijo. Sicer pa ima lahko vsak svoje mnenje, dopuščam tvojega. Jaz zase vem da sem čez les, ti pa si tudi, samo priznal pa tega ne boš. Pa lastniki golfov so tudi, ampak oni trdijo nasprotno.

Evo ti še moje mnenje o lastnikih golfov: :lol: :lol: :lol:

To so ljudje, ki še vedno mislijo, da če je nekaj z značko nemškega, da je boljše od ostalih in ti ljudje še vedno živijo v prepričanju, da nemci še kar delajo dobre avtomobile. Na njihovo žalost in ker ne znajo spregledat; Nemci so pa že zdavnaj pogruntal, da se ljudi nateguje na dolgo in široko, zato prodajajo nekvalitetne avtomobile s poceni kitajskimi deli za previsoko ceno. Najhuje je pa to, da so ti ljudje še vedno pripravljeni plačevat tako visoke cene za kitajski zmazek. :twisted:

P.S. Tole je zelo olepšano in konkretno brez žalitev, da boš videl, da sem sposoben tudi brez žaljivk povedat to kar mislim. Čeprav to pol ni "fun"!!!

Mnenje o golfu kot avtu pa še pride. Enkrat ko se mi bo dalo.

Uporabniški avatar
domen90
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen90 To sep 25, 2012 9:50 am

rslapa je napisal/-a:Sem kupil golf 6, 2011, 18.000km 1.6 tdi, 5 vrat, comfortline, rcd310, tempomat, slovensko vozilo, prvi lastnik še po novem diši, 12.800€. Ta teden ga peljem chipat v RSR. Pa bo za eno leto biti glavni na vasi in potem ga bom prodal za 12.900€. Potem pa bom takoj kupil subaruja in mogoče me navduši, tako kot me je golf. Sam sem bil namreč 3 leta nazaj zagrizen golf hater. :D

Pri kateri konkurenci točno dobiš za ta denar več in kaj je ta VEČ?
Slika

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh To sep 25, 2012 1:50 pm

Da se VW fahrer spusti na tak nivo, še razumem. Da se pa moderator (ki naj bi, btw bil nek vzor na forumu) spusti na tako žaljiv osebni nivo, je zame nesprejemljivo. Misli, da bi bilo počasi potrebno razmisliti tudi, kdo vse na forumu spada pod 'taglavne'. Potem se pa čudimo, zakaj gre Slovenija v ... ljudje, začnite pri sebi.

Avtorju: dobra izbira, srečno vožnjo!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To sep 25, 2012 1:59 pm

hahehihoh je napisal/-a:Da se VW fahrer spusti na tak nivo, še razumem. Da se pa moderator (ki naj bi, btw bil nek vzor na forumu) spusti na tako žaljiv osebni nivo, je zame nesprejemljivo. Misli, da bi bilo počasi potrebno razmisliti tudi, kdo vse na forumu spada pod 'taglavne'. Potem se pa čudimo, zakaj gre Slovenija v ... ljudje, začnite pri sebi.

Avtorju: dobra izbira, srečno vožnjo!

To ni res,da smo moderatorji za vzor. Jst nočem bit vzor nikomur. Je težko skozi življenje it, če vsakemu poveš kar se ti zazdi in kar si misliš v danem trenutku. Ampak tak pač sem in ne zamerim drugim, tudi če mi to v obraz mečejo. Vendar v sloveniji boš veliko lažje prišel skozi če se boš delal lepega in lepo govoril, čeprav mislil si boš pa čisto drugo in boš za hrbtom pa potem delal drugače. In to kar si jaz mislim in imam tudi pravico povedat o Golfih in njihovih lastnikih je pač ena izmed stvari, ki jo povem direkt, ne za hrbtom, tako kot večina ostalih.

Vzor naj ti bo pa rajš kej drugega, Gandhi mogoče.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To sep 25, 2012 2:07 pm

nebivedu je napisal/-a: In to kar si jaz mislim in imam tudi pravico povedat o Golfih in njihovih lastnikih je pač ena izmed stvari, ki jo povem direkt, ne za hrbtom, tako kot večina ostalih.

Če sem prav razumel si tudi jast potem lahko vzamem pravico v svoje roke in povem kar misli. Pa naj bo to lepo ali pa grdo. Ali sem narobe razumel? ;)

lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To sep 25, 2012 2:29 pm

King1 je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a: In to kar si jaz mislim in imam tudi pravico povedat o Golfih in njihovih lastnikih je pač ena izmed stvari, ki jo povem direkt, ne za hrbtom, tako kot večina ostalih.

Če sem prav razumel si tudi jast potem lahko vzamem pravico v svoje roke in povem kar misli. Pa naj bo to lepo ali pa grdo. Ali sem narobe razumel? ;)

lp

King1, a ti je kdo prepovedal izrazit mnenje?

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To sep 25, 2012 2:34 pm

Nebivedu je samo odgovoril Tomiju - z njegovimi besedami.

Lahko govorite kar hočete - dokler se držite pravilnika! (Kar sicer vključuje tudi OFF.)

In ker je v temi samo še OFF, osnovno vprašanje teme pa je izzvenelo, jo zaklepam.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov