peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:takšna, samo barva ne bi bila nobena od teh dveh, ki so na sliki.+ Doplačilo za metalic barvo je 450 EUR
+ Doplačilo za prevoz in pripravo vozila je 120 EUR
16.940€+450€+120€ = 17.510€ne bo držalo ( se da tud kaj zmenit za dodatne popuste a ne
( konkretno me pride cena z metalic barvo pod 17k, plus dobra cena za focusa ).
Ok, VW-jev in Seatov ti ne bom več predlagal. Vendar bi jaz raje kot Mazdo vzel kaj takega za enak denar:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5659817&show=1
Sicer tanovega Megana nisem nikoli vozil tako da nimam pojma kako se vozi (v smislu podvozja), imaš pa v tem primeru vsaj konkreten motor notri, pa oprema tudi ni slaba
Sam ga tudi nisem, vendar ga ima brat med drugimi za službeno in pravi da je j**c nad jajci, plus da je tale "star" model plus da megan pride v poštev samo GT line, ker tele klopce od sedežov v navadnih so mi mimo, plus da ima konkretno tale res grde felge, ima pa dober motor, tu se strinjam s tabo.
Pa nekaj je racionalnost ( megane, mogoče kia ipd ), nekaj je pa vožnja in užitek, itak me pa pride mazda cca 300 evrov dražje od kie....mam pa mazdo raje kot kio
Pa še nekaj, najbolj realna opcija je bila nov focus s sport opremo, ki je sicer super avto, ampak mazda je v vožnji še malo boljša...je pa focus tišji, bolj uglajen, mazda je pa bolj športna, ostra...kaj imam jaz raje ne rabim razlagat, pa še cenejša je mazda