Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: dizel za cca 15k

Napisal/-a maniaxxx So sep 29, 2012 5:11 pm

peroRS je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:takšna, samo barva ne bi bila nobena od teh dveh, ki so na sliki.

+ Doplačilo za metalic barvo je 450 EUR
+ Doplačilo za prevoz in pripravo vozila je 120 EUR

16.940€+450€+120€ = 17.510€ :? ne bo držalo ( se da tud kaj zmenit za dodatne popuste a ne oops ( konkretno me pride cena z metalic barvo pod 17k, plus dobra cena za focusa ).

Ok, VW-jev in Seatov ti ne bom več predlagal. Vendar bi jaz raje kot Mazdo vzel kaj takega za enak denar:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5659817&show=1

Sicer tanovega Megana nisem nikoli vozil tako da nimam pojma kako se vozi (v smislu podvozja), imaš pa v tem primeru vsaj konkreten motor notri, pa oprema tudi ni slaba ;)

Sam ga tudi nisem, vendar ga ima brat med drugimi za službeno in pravi da je j**c nad jajci, plus da je tale "star" model plus da megan pride v poštev samo GT line, ker tele klopce od sedežov v navadnih so mi mimo, plus da ima konkretno tale res grde felge, ima pa dober motor, tu se strinjam s tabo.

Pa nekaj je racionalnost ( megane, mogoče kia ipd ), nekaj je pa vožnja in užitek, itak me pa pride mazda cca 300 evrov dražje od kie....mam pa mazdo raje kot kio

Pa še nekaj, najbolj realna opcija je bila nov focus s sport opremo, ki je sicer super avto, ampak mazda je v vožnji še malo boljša...je pa focus tišji, bolj uglajen, mazda je pa bolj športna, ostra...kaj imam jaz raje ne rabim razlagat, pa še cenejša je mazda :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So sep 29, 2012 10:32 pm

ne pozabi it na testno z meganom gt line ;)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh Ne sep 30, 2012 12:32 pm

Če ti mazda 3 odgovarja, jo vzami. Pred tem preizkusi še kakšnega, če ti je všeč. Še nekaj predlogov: megane (čeprav mi se zdi, da ti ne bo ustrezal), golf (bi znal bit dobra, a dražja alternativa mazdi), novi focus, tudi elantra mi se ne zdi slab predlog. Če ti pa mazda res tako odgovarja, verjetno primernejšega avta ne boš našel.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne sep 30, 2012 2:27 pm

hahehihoh je napisal/-a:Če ti mazda 3 odgovarja, jo vzami. Pred tem preizkusi še kakšnega, če ti je všeč. Še nekaj predlogov: megane (čeprav mi se zdi, da ti ne bo ustrezal), golf (bi znal bit dobra, a dražja alternativa mazdi), novi focus, tudi elantra mi se ne zdi slab predlog. Če ti pa mazda res tako odgovarja, verjetno primernejšega avta ne boš našel.

Golf je predrag, čeprav ni slab avto, focusa sem imel na testu ( novega, starega imam tako ali tako v lasti) in je zelo dober avto, ampak je mazda še boljša, v konkretnem primeru celo cenješa ( ne veliko ampak vendarle), predvsem pa bolj športna, novi focus je dosti bolj tih in udoben, čeprav vozi se pa boljše od kakih golfov kii ipd...elantra mi ne odgovarja zaradi oblike ( limuzina). Megana osebno nisem še vozil, v GT line ima odlične sedeže vendar je redna cena precej višja od mazdine oziroma focusove, takod a odpade, pa baje je za vozit bolj tako tako, sodeč po izjavah tisih ki so ga vozili
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po okt 01, 2012 9:18 am

A še zdej nič al kaj? :D Pa sej bo focus kmal tok star, da ga boš sam za staro železo lahko dal ko se pa tok dolgo odločaš. ;) =P

lp

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So okt 06, 2012 10:42 pm

maniaxxx je napisal/-a:
hahehihoh je napisal/-a:Če ti mazda 3 odgovarja, jo vzami. Pred tem preizkusi še kakšnega, če ti je všeč. Še nekaj predlogov: megane (čeprav mi se zdi, da ti ne bo ustrezal), golf (bi znal bit dobra, a dražja alternativa mazdi), novi focus, tudi elantra mi se ne zdi slab predlog. Če ti pa mazda res tako odgovarja, verjetno primernejšega avta ne boš našel.

Golf je predrag, čeprav ni slab avto, focusa sem imel na testu ( novega, starega imam tako ali tako v lasti) in je zelo dober avto, ampak je mazda še boljša, v konkretnem primeru celo cenješa ( ne veliko ampak vendarle), predvsem pa bolj športna, novi focus je dosti bolj tih in udoben, čeprav vozi se pa boljše od kakih golfov kii ipd...elantra mi ne odgovarja zaradi oblike ( limuzina). Megana osebno nisem še vozil, v GT line ima odlične sedeže vendar je redna cena precej višja od mazdine oziroma focusove, takod a odpade, pa baje je za vozit bolj tako tako, sodeč po izjavah tisih ki so ga vozili

Poglej trenutne cene ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne okt 07, 2012 6:47 am

Zdej pa preberi še moj podpis :P
Moje mnenje:
Na Refaulta dizla (dci) raje pozabi. To je še zmeri točno tam, kjer je bilo.
Glede na sloves starejših hyundaiov mislim, da tudi z novim nimaš kaj zgrešit.Za hec sprobaj elantro.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne okt 07, 2012 7:26 am

TrijoAdijo je napisal/-a:Moje mnenje:
Na Refaulta dizla (dci) raje pozabi. To je še zmeri točno tam, kjer je bilo.

No ja tukaj si pihnil mimo, da bolj nebi mogel. Kaj jim manjka? Res, da so imeli 1.9 dci starejše zasnove nekaj problemov pa še to zato, ker se servisi niso delali. Nekaj na pamet govorit o slabi kvaliteti dci-jev je iz tvoje strani nepredmetno. Pa brez zamere ampak take izjave niso na tvojem nivoju. ;) ;)

lp

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne okt 07, 2012 9:04 am

Primerjat stare 1.5 dci, 1.9 dci in 2.2 dci z nov(ejš)imi 1.5 dci, 1.6 dci in 2.0 dci je idiotizem.
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne okt 07, 2012 10:07 am

Focus ostane pri bajti vsaj čez zimo, doživel bo nekaj sprememb in to je to, trenutno ni avta, ki bi za normalen denar nudil tisto kar jaz hočem, najbližje je bila še mazda3, ampak za zdaj ostane kot sem dejal. Tema se lahko zaklene, hvala vsem za nasvete ( bolj ali manj koristne sicer :mrgreen: ).

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne okt 07, 2012 10:58 am

Čujta vidva, dokler zelo dobro in že zelo dolgo poznam človeka, ki si žal še vedno lasti dci-ja gt line (1. lastnik),s katerim ima en kup problemov, so moje izjave na višjem nivoju od vajinih. Pa brez zamere. =P
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne okt 07, 2012 10:59 am

potem pa je s tvojim prijateljem nekaj hudo narobe, če vse dci-je uniči.

Lp,
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], madpanter, pleomax in 18 gostov