pixie je napisal/-a:eden rdeč stoji pri Logarju v pamečah... SI ga šel gledat?
dbsquared je napisal/-a:Da, vzemi raje ročni menjalnik saj vsi vemo, da je avtomatik za stare fotre v Merđotih + avta ne morš poslati v obrate kakor bi se ti zahotelo.
NoF3ar je napisal/-a:Jaz osebno ti ga. Poznam primer ki je po avtošoli vozil avtomatika ter zdaj po 2 letih, nevem al nezna al pa noče vozit navadni menjalnik. O starejših ti nemorem veliko povedat. Lahko pa ti od 07 naprej povem kar veliko. Če iščes opremo, se izogibaj Siolovih minijov, ker niso zastojn 4-6.000€ cenejši. Ko postavis skupaj siolovega ona, ter normalnega je razlika kot bi gledal BMW 1 ter BMW 3. Benciski pije meni po avtocesti 6l ter mešana vožnja 5.5l, medtem ko dizelski mi pije okol 4l. Kaj pa bi mel ti od opreme? Kot namig, navigacijo za R56 dobiš v tujini za okol 450€
dbsquared je napisal/-a:Da, vzemi raje ročni menjalnik saj vsi vemo, da je avtomatik za stare fotre v Merđotih + avta ne morš poslati v obrate kakor bi se ti zahotelo.
NoF3ar je napisal/-a:Ali gledaš samo minije al katere druge avtomobile tud?Kot vidim da daš veliko na izgled in dodatke? Glede teh minijev ti bo največ znal povedat uporabnik: Kavs on je res mojster za njih.
SašoP je napisal/-a:Če še vedno iščeš, tole kolega prodaja http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6432346&show=1 Avto je lep, so prvi lastniki pa cena tut ni zadnja
Po forumu brska: danci1973 in 5 gostov