Napisal/-a casperious Po dec 10, 2012 4:35 am
Lepo pozdravljeni od novega uporabnika!
Sprva me zanima koliko kdo ve o Lacettiju 1.4 16V Star - letnik 2008 z 60.000 kilometri
zgoraj navedenega je namreč moja žena kupila pred kakšnim tednom, sedaj me pa predvsem zanima kaj lahko pričakujem od njega ... kaj lahko crkuje itd. avto je bil pred tem vožen od dveh oseb v penziji, tako da je malo zaspan ampak se zaenkrat drugače vozi super, tudi redno je bil servisiran pri pooblaščenem serviserju. njej osebno je zunanjost nepomembna, zanima jo samo funkcionalnost.
Jaz pa že resno razmišljam o nakupu Cruza 2.0 diezel 6 prestav
zdaj se mi je končno obrnilo tako, da ga lahko kupim novega (brez kredita, nimam predsodkov tudi s kakšim do 2009 letnika, tako da tudi ti komentarji so več kot dobrodošli). zanimajo me pa seveda tudi izkušnje koga, ki je ta avto imel in ga je imel priložnost bolje spoznati. Od enega uporabnika sem že zasledil da ga moti ˝počivalo˝ za levo nogo ob sklopki in pa da ima prtljažnik nekaj problemov, kar mi ni ovira.
Prosil bi vas za čim več različnih mnenj, izkušenj. Drugi avti me trenutno ne zanimajo.
Če se je ta tema že pojavila kje drugje, se opravičujem za objavo in vas prosim da mi pomagate toliko da prilepite povezavo do tiste objave, v nasprotnem primeru pa se vam resnično zahvaljujem za vse odgovore.