nevermind je napisal/-a:abbe je napisal/-a:zj če si ti nepismen potem pjt vo šolo.
govorimo o mondeotih,kjer motorjev 1.6 ni.tm notr so 2.0 tdci (ce govorimo o letniku katerega avtor teme isce(sepravi cena do 8000 titanium oprema)
pa 1.6 tdci ne obstajaker je to psa motor je 1.6hdi.pa ja v pežoju kuri 6 litrou,kok bi po tvoje kuru v avtu k ma 300 kil več (mondeo).avtor je napisal, da bi mel vozilo, ki nebi pilo več kot 5.5. pa ga ti najdi,k si tok izobražen pa razgledan.
kar se tiče bol zanesljivih od tdci-jev.definitivno jtd pa tdi tut.
aja napaka 1.6 hdi motorjev mašenje sita pred turbino,posledično ribajo turbine,pa šobe se odsšraubajo (no ne šobe ampak drzala šob).
seveda ti lahko še marsikaj naštejem sam se mi ne da,ker nisi na mojem nivoju.
ti poznaš samoto kar prebereš v revijah,kok si pa dejansko v delavnicah pa lahko ti poveš,jst zaradi narave dela vsak dan po par ur (delam ne gledam).
p.s. je ze moj predhodnik napioal, da majo 2.0 tdci-ji napake,šobe(delphi) so zelo problematišne.pa pumpe tut prav tako delphi.
Bom popravil abbe-tov post (če lahko temu tako rečem), da bodo ljudje lahko normalno brali.
Če si ti nepismen potem pojdi v šolo.
Govorimo o Mondeotih, kjer motorjev 1.6 ni. Tam so motorji 2.0 tdci (če govorimo o letniku katerega avtor teme išče (se pravi cena do 8000€ in Titanium oprema).
Pa 1.6 tdci ne obstaja, ker je to psa motor in je 1.6 hdi. V peugeotu porabi 6 l/100 km, koliko bi pa v tvojem avtu, kateri ima 300 kg več (Mondeo)? Avtor je napisal, da bi imel vozilo, katero ne bi pilo več kot 5,5 l/100km, pa ga poišči ti, ki si toliko izobražen in razgledan.
Kar se tiče bolj zanesljivih od tdci-jev so definitivno jtd ter tdi.
Aja, napaka 1.6 hdi motorjev je mašenje sita pred turbino, posledično zaribajo turbine in šobe se odvijačijo (no, ne šobe ampak držala šob).
Seveda ti lahko še marsikaj naštejem, ampak se mi ne da, ker nisem na tvojem nivoju.
Ti poznaš samo to, kar prebereš v revijah, koliko si dejansko v delavnicah pa ti lahko povem jaz zaradi dela, katerega opravljam vsak dan po par ur (delam, ne gledam).
p.s. Je že moj predhodnik napisal, da imajo 2.0 tdci napake (delphi šobe in pumpe so zelo problematične).
Samo nekaj: besedo kateri ne znaš uporabljati. Pravilna je raba besede ki.