maniaxxx je napisal/-a:A kdo ve kako poteka uvoz iz Italije? A lahko avto pripelješ po cesti , kako je z dajatvami ( vračilo ddv ) ipd....če pa kdo pozna kako firmo, ki uvaža avte, pa ne bi računal malega bogatsva za to bi bil tudi hvaležen.
MRV je napisal/-a:lahko ti vse uredim če želiš. sam PM pošlji
MRV je napisal/-a:lahko ti vse uredim če želiš. sam PM pošlji
zziga je napisal/-a:MRV je napisal/-a:lahko ti vse uredim če želiš. sam PM pošlji
Tudi mene zanima uvoz iz Italije, saj namreč kupujem mini cooper-ja in je v slo res zelo slaba ponudba. Imam že enega nagledanaga na autoscout24.it in me zanima, če vi uvažate, saj že dalj časa iščem nekoga ki bi mi pripeljal avto v slo...kontakt?
peroRS je napisal/-a:Raje se vprašaj zakaj je ta avto 7000€.
Ker kolikor jaz spremljam, so rabljeni avti (dobri primerki) v tujini enako cenjeni oz. še dražji kot pri nas.
Sicer pa z dajatvami do registracije pri nas bi te pomoje stal glih enih 10.000€ (okvirno).
hahehihoh je napisal/-a:Morda imaš prav, ampak morda je pa tako poceni, ker ima precej prevoženih km (kar mene osebno ne moti).
peroRS je napisal/-a:hahehihoh je napisal/-a:Morda imaš prav, ampak morda je pa tako poceni, ker ima precej prevoženih km (kar mene osebno ne moti).
Evo recimo podoben avto (isti letnik, kilometri):
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6680521&show=1
Patrik_A3 je napisal/-a:aha, nimaš bonitete. Tvoja poraba bo okrog 10 litrovker sklepam da si mlad in boš ga pritiskal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov