Napisal/-a pjsmooth Če jan 31, 2013 11:41 pm
Pozdravljeni!
Kolega mi je svetoval naj se obrnem na tale forum. Namreč potrebujem pomoč pri nakupu avtomobila. Nekaj topicov sem si tukaj že prebral, tako da nekaj splošnih info sem že dobil, pa bi vseeno prosil za malo pomoči.
Pred kratkim sem dobil novo službo, tako da bom dnevno naredil približno 100 km. Kupljen avto imam namen voziti vsaj nekaj let (od 3 do 5). Zanimajo me predvsem avtomobili stari med 8 in 10 let. Rad bi avto z vsaj malo udobja, tako da manjših avotmobilov kot so clioti, puntoti itd.. zarad slabih izkušenj raje nebi. Gledal sem tako bencinarje (do 1.6) kot dizle(do 1.9). Do sedaj sem nekako zbiral med: Stilo, Focus, Fiesta, Leon, Megane, Laguna, Passat, Peugeot 307, mogoče punto grande...V glavnem izbire je veliko, rad pa bi jo malo omejil, saj sedaj nevem kam bi se usmeril, zato bi bila vsaka informacija dobrodošla. Glede dodatne opreme nisem izbirčen, rad pa bi avto z nizko porabo. Prav tako bi rad kak nasvet, kateri avto bi bil najbolj primeren z vidika stroškov vzdrževanja.
Še enkrat najlepša hvala za vsako informacijo.