Blinder je napisal/-a:Ker poraba goriva ni pomembna lahko dobiš nek soliden avto, ki je sicer rahlo požeruh in ima zaradi tega nizko ceno.
Tele kande tipo panda punto imajo zelo visoko ceno zato kar ponuajjo. Ravno zaradi manjše porabe goriva.
binka je napisal/-a:Pozdravljeni. Kupujem avto za 1000-max.1500€ in me zanima, kaj menite, da se najbolj splača kupiti. Rada bi kupila majhen avto, po možnosti ne manj kot letnik 2000, najraje bencinerja (dizel je prevelik riziko zaradi možnih enormnih stroškov), poraba ni tako pomembna, ker z avtom ne bom delala veliko kilometrov (cca. 5000km na leto), važno mi je samo, da je avto normalno vzdrževan in v dobrem stanju, da ne bo z njim samo "šravfanje". Pa da nima ravno čez 200000km (200000km je res res zgornja meja). Priporočila dobrodošla, ali pa če morda kdo pozna koga, ki prodaja kak tak avto in je avto v redu. Imam velik odpor do kupovanja rabljenega avtomobila od nekoga, ki ga ne poznam, ker vem, da je prava loterija kupiti v redu avto, a sedaj ga nujno rabim in moram hitro nekaj najti.
Lp
ojnica je napisal/-a:Še ena žrtev, ki gleda na kilometre, to se danes vrti nazaj ko za šalo, kdo pa še kupi avto k ma na števcu 300.000km, pa ni dolgo nazaj ko sem na avto.net zasledil cliota s 450.000km![]()
Dejte se malo zrestn s temi kilometri
Povprečno delamo slovenci od 15-30.000km, 10 let star avto torej letnik 2002 bi ˝moral˝že imeti 200.000km. So izjeme k jih imajo 120.000km, ampak tak avto naj bi bil notri tip top.
Avtorju svetujem, da gleda ohranjenost avta, kilometre pa, če bo kupec svoje trolov da jih ima samo tolk se pa tak ve kje tiči problem.
Najbolj na falus mi grejo prodajalci k jih dobiš na laži, avto namazane gume, notranjost našpricana, se sveti, ko ap odpreš motor in pogledaš karter te pa na rit vrže
in k pogledaš števc 143566km
Se najdejo tud avti z malo kilometri, ampak tak avto po pravici povedano (sem en cajt mal švercal avte, sam pol je davčna se zbudila) so šli v 1-2-3 urah, še najbolj zanimiv je bil pojav golf 4 150km k sem bil prvi na ogledu (to sicer ža kar nekaj let nazaj) in ni blo 1 dan kasneje k ga je potem švercar prodajal naprej kot super duper avto, men je blo groza tistga avta, rjast, šipe niso delal, motor čudno delal, po luknjah je neki tolklo v podvozje, bolj kot ne golf drvarnica.
Svetujem res previdno kaj kupujete, naj vas ne odvrne kakšna rja na zadnjih bokih, ampak podvozje, motor, notranjost, da vse dela, pleh je za 10-12 let str avto neki normalnega, da ni kot nov, je sigurno kaj kje rje.
Kon koncev pa obvezno avto zapeljat na dvigalo, da se ga pogleda. Stroški popravila so hitro lahko 500-1000 evrov.
Badzo je napisal/-a:ojnica je napisal/-a:Še ena žrtev, ki gleda na kilometre, to se danes vrti nazaj ko za šalo, kdo pa še kupi avto k ma na števcu 300.000km, pa ni dolgo nazaj ko sem na avto.net zasledil cliota s 450.000km![]()
Dejte se malo zrestn s temi kilometri
Povprečno delamo slovenci od 15-30.000km, 10 let star avto torej letnik 2002 bi ˝moral˝že imeti 200.000km. So izjeme k jih imajo 120.000km, ampak tak avto naj bi bil notri tip top.
Avtorju svetujem, da gleda ohranjenost avta, kilometre pa, če bo kupec svoje trolov da jih ima samo tolk se pa tak ve kje tiči problem.
Najbolj na falus mi grejo prodajalci k jih dobiš na laži, avto namazane gume, notranjost našpricana, se sveti, ko ap odpreš motor in pogledaš karter te pa na rit vrže
in k pogledaš števc 143566km
Se najdejo tud avti z malo kilometri, ampak tak avto po pravici povedano (sem en cajt mal švercal avte, sam pol je davčna se zbudila) so šli v 1-2-3 urah, še najbolj zanimiv je bil pojav golf 4 150km k sem bil prvi na ogledu (to sicer ža kar nekaj let nazaj) in ni blo 1 dan kasneje k ga je potem švercar prodajal naprej kot super duper avto, men je blo groza tistga avta, rjast, šipe niso delal, motor čudno delal, po luknjah je neki tolklo v podvozje, bolj kot ne golf drvarnica.
Svetujem res previdno kaj kupujete, naj vas ne odvrne kakšna rja na zadnjih bokih, ampak podvozje, motor, notranjost, da vse dela, pleh je za 10-12 let str avto neki normalnega, da ni kot nov, je sigurno kaj kje rje.
Kon koncev pa obvezno avto zapeljat na dvigalo, da se ga pogleda. Stroški popravila so hitro lahko 500-1000 evrov.
Pa kje ti spiš da te ne ukradejo!?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov