Sebastjan Kovačič
t: +386 1 25 25 162
m: +386 41 635 571
Zlatko Žunič
t: +386 1 25 25 128
m: +386 31 386 510
Damijan Nose
t: +386 1 25 25 285
m: +386 41 589 000
kakšen tiptop? J€beš tak tiptop - če ni avto ne zgolj tehnično/mehanično itd brezhiben, ampak tudi formalna papirologija vse OK in brez problemov, samo prste stran.Grega_ je napisal/-a: Kolega se je zanimal za Mazdo 5 pri njih. Zvedel da je zasežena in da nima enega ključa, ker ga lastnik ni hotel vrniti...z avtom sicer vse tip top.
sonic je napisal/-a:kakšen tiptop? J€beš tak tiptop - če ni avto ne zgolj tehnično/mehanično itd brezhiben, ampak tudi formalna papirologija vse OK in brez problemov, samo prste stran.Grega_ je napisal/-a: Kolega se je zanimal za Mazdo 5 pri njih. Zvedel da je zasežena in da nima enega ključa, ker ga lastnik ni hotel vrniti...z avtom sicer vse tip top.
esem je napisal/-a:Nova je samo 2 k € dražja od te dve leti stare, verjetno ima tudi več opreme oz kakšno drugo izboljšavo, gotovo pa tudi ni zadnja cena. Prodaja avtov pada in marsikateri trgovec z novimi bi ti dal nekaj popusta, morda celo precej. Če se znaš pogajat, bi vsekakor raje novo za morda le malenkost večjo ceno. Kot sem prej rekel, niso poceni pri Summitu. Razmisli o alternativah...
Predvsem pa se ne "zaleti" z nakupom, raje trezno razmisli in poglej še kaj drugega, magari Mazdo 2, če ti je všeč. Ta pri Summitu gotovo ni edina, je pa verjetno najdražja.
PS
Sem pogledal ponudbo na avto.netu in so vse cene zasoljene. Treba je vedet, da nov avto, takoj ko zapusti salon, izgubi cca 15-20 % vrednosti. Pri teh rabljenih Mazdah očitno tega ne vejo. Vsekakor so (pre)drage za to, kar nudijo in za par let rabljene, seveda.
Ima kdo nove izkušnje, za koliko nižjo ceno se da izpogajat pri novih Mazdah oz kateri trgovec je bolj "prilagodljiv"?
zuzek je napisal/-a:pa ste šli že na testno vožnjo? nekam švoh se mi zdi ta 1.4 mašina z samo 75 KM
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov