IcEm4n je napisal/-a:Volani so pri teh Cliotih nasploh katastrofa (kot da bi se usnje topilo).
a4 je napisal/-a:sploh se ne strinjam glede volana. na našem cliotu 2002 ni nobenih znakov. mene na tej sliki moti odstopanje odtenkov za airbag pa volan. torej airbag je bil menjan
volani znajo biti drugačni zaradi uporabe napačnih čistil
W3s7_S1D3 je napisal/-a:normalno za Cliota. Doma imamo 2001 letnik s slabimi 90k km, pa je volan v slabšem stanju kot ta, sedeži pa so malo bolje ohranjeni. Problem so res te bočne opore, ki so prekrite z nekvalitetnim materialom/blagom. Naše oblazinjenje je že skoraj bele barve :P
Ko boš kupoval preglej še notranje kljuke za odpiranje vrat - pri nas je na sredini, kjer je pritrjeno z vijakom počlo. Podobno tudi držala na vratih. Zadaj (ne vem kako ima 3-vratna izvedba narejeno), pa si poglej plastike, ki držijo varnostne pasove ob stranes zadnje klopi. Na našem so takoj počle, ker je plastika v totalnem dreku.
IcEm4n je napisal/-a:Volani so pri teh Cliotih nasploh katastrofa (kot da bi se usnje topilo).
ernest1a je napisal/-a:a4 je napisal/-a:sploh se ne strinjam glede volana. na našem cliotu 2002 ni nobenih znakov. mene na tej sliki moti odstopanje odtenkov za airbag pa volan. torej airbag je bil menjan
volani znajo biti drugačni zaradi uporabe napačnih čistil
Lahko da je usnje skozi leta drugače zbledelo kot plastika. Zdajle sem na hitro pregledal obroče pri ostalih oglasih in je povsod videt sveteljši.
Po forumu brska: weasel in 14 gostov