Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

KATE30
Nov uporabnik

DRUŽINSKI AVTO Z DRSNIMI VRATI

Napisal/-a KATE30 So mar 16, 2013 10:45 am

Želim avto z drsnimi vrati, razlog so predvsem 3 majhni otroci = trije otroški sedeži. Trenutno vozim Zafiro - na zadnji klopi je premalo prostora. Velikost prtljažnika Zafire mi je OK. Prioriteta mi je da v zadnjem avtu ne bi bila več klop ampak trije sedeži. Tudi avtomobila s 7 sedeži se ne bi branila - Zafira ima super sistem hrambe dodatnih dveh sedežev - vendar dodatna 2 sedeža uporabljam le nekajkrat na leto (nečaki ali + dedi in babi za skupne izlete). Avto uporabljam za vrtec, nakupovanja, službo (dnevno 100km samo služba - malo avtoceste - malo lokalna cesta). Tako iščem diesel avto, do 200.000 narejenih km, budget do 5.000 EUR. V izboru so Citroen C8, Peugeot 807 in Lancia Phedra. Mislim da ni treba pisati, da ker gre zaradi budgeta že za starejše avtomobile je želja po dobro vzdržljivem avtu (tudi brez rje) z enostavnim oz. poceni servisiranjem. Kaj izbrati ker se na tehnologijo res ne spoznam - prodajalci pa itak vedno hvalijo tisto kar želiš kupiti...Hvala za priporočila...

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

KATE30
Nov uporabnik

Re: DRUŽINSKI AVTO Z DRSNIMI VRATI

Napisal/-a KATE30 Ne mar 17, 2013 3:25 pm

Hvala za povezavo...sem prebrala - vendar tam je budget do 12.000EUR - sam nekaj info sem pa le dobila...

Vojager - ni ok zaradi postavitve sedežev v drugi vrsti (samo dva sedeža)
Touran - me je strah da je preozek (ožji je sredinski sedež)
S- max - finančno trenutno ne dosežemo (kupujemo nekaj do 5.000 EUR)
Espace - bi bil ok - vendar nima drsnih vrat :-( pri treh majhnih otrocih je so že zaželjena...sicer nimam izkušenj kako se ta tip vrat obnese v praksi - predvsem pri katerih modelih se vrata "zatikajo"?

ali je Phedra res tako slaba??? zakaj??

Hmm...kaj mi še sploh ostane :-(

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne mar 17, 2013 3:51 pm

Phedra ni slaba saj edina stvar, ki rada crke je daljinsko odpiranje drsnih vrat in moraš v notranjosti avtomobila pri šoferskih vratih pritisniti tipko za odprt ali zaprt drsna vrata.
Pač tako so lastniki teh avtomobilov povedali in so vsi 4-je zelo zadovoljni z njo.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

KATE30
Nov uporabnik

Napisal/-a KATE30 Ne mar 17, 2013 7:44 pm

lancia hf je napisal/-a:Phedra ni slaba saj edina stvar, ki rada crke je daljinsko odpiranje drsnih vrat in moraš v notranjosti avtomobila pri šoferskih vratih pritisniti tipko za odprt ali zaprt drsna vrata.
Pač tako so lastniki teh avtomobilov povedali in so vsi 4-je zelo zadovoljni z njo.

no ja...centralno pa že pri moji Zafiri ne dela več :-( l 2002

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Po mar 18, 2013 8:22 am

Tema naj se nadaljuje tukaj: viewtopic.php?f=18&t=95805
"Quidquid latine dictum sit, altum viditur."
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov