Napisal/-a London_MidNight_612 To mar 19, 2013 1:14 pm
Živijo!
Odločil sem se, da se po skoraj 2-letnem bežnem spremljanju foruma tudi sam registriram in malo poklepetam z vami. Nammreč, prejšnji mesec sem opravil vozniški izpit B. kategorije. Odločil sem se, da si nabavim svoj prvi avto za vsakdanjo uporabo. Iščem avto, ki bo na dan prevozil približno 10-15km in kakšen izlet med vikendom, pa morje za prvi maj...Najprej, da povem, prosim ne napadajte me s komentarji da sem "boyracer" in podobno, ker hočem tak in drugačen avto:
bencinski motor, najraje s turbino, vsaj 150KM, ročni menjalnik, poraba mi niti ni važna, ne mislim pa stati vsake 2 dni na petrolu...
Tak avto hočem, ker je na moji relaciji polno traktorjev in cincarjev, in rabim avto z dobrimi pospeški za brezskrbno prehitevanje. Opreme pa čimveč. Ni vse to nujno, rad bi pa čimveč: ABS, ESP, xenon, usnje, gretje sedežev, tempomat...skratka da se v avtu počutiš udobno, je dovolj prostora za smuanje, prljago, vozičke (vozim sestrinega otroka)..
Budget je pa okoli 5-6k€. Za dobro ohranjen avto z znano servisno zgodovino, veliko opreme...sem pripravlljen plačati 6.600€ max. Hvala za vse predloge, zdaj pa moram iti.
LP!