Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

ajkula
Nov uporabnik

Napisal/-a ajkula Po jan 19, 2009 3:50 pm

esem je napisal/-a:Oglasa J. Pravičnega ni več! Že vejo na Avto.netu, s kom imajo več zaslužka.

Koliko pa je Dejan povišal ceno pri vajinih avtih?

passata je punca prodala za 4500 eur, ker je blo ene par stvari še za porihtat na avtu (servis, zavore)
zdej ga pa naprej prodaja za 6200... Dejansko so čudne tele cene na avto. netu zlasti pri passatih... 10 let starega passata gre cenit na 6200 eur... Nevem to moraš bit res butast da to nabaviš.

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po jan 19, 2009 4:26 pm

esem je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:Ma te fake oglase lahko das tut komu drugemu, da jih objavi...

Bi to malo razložil? Kakšna razlika je?

Pač da ne tezi kdo njemu. Pac ce bo kdo jamral za fake oglase bojo prvo bivsega lastnika pogledali ane,
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Po jan 19, 2009 4:31 pm

Ja,prav vesel bi bil da kdo mene poklice ko bo od njega avto kupoval!

Uporabniški avatar
janez80
Nov uporabnik

Kraj: Koroška

Re: Preprodajalci

Napisal/-a janez80 So mar 23, 2013 9:00 am

Imam zelo dobro izkušnjo.
AvtoSim iz Oplotnice. Gospod ima kar nekaj avtov na zalogi in tudi moj je bil kupljen pri njemu!
Ob ogledu avta ti tako vsak piha na dušo sam ,da proda tista 4 kolesa... Tukaj ni bilo tako. Avto je bil na razpolago tudi za testno vožnjo in seveda sem ga testiral.
Dobil sem tudi kontakt prejšnjega lastnika, da sem iz prve roke preveril, če zgodovina drži in je vse ok.
Če sem komu pomagal oz. ima podobne izkušnje pa kar napisati... Več glav več ve :mrgreen:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov