maniaxxx je napisal/-a:Js bi vzel kio ceed
adis je napisal/-a:zapisal si, da imaš cca. 14.000-15.000 eur na voljo, na tvojem mestu bi jaz gledal ali A6 ali BMW 5-ko
~toMmy~ je napisal/-a:adis je napisal/-a:zapisal si, da imaš cca. 14.000-15.000 eur na voljo, na tvojem mestu bi jaz gledal ali A6 ali BMW 5-ko
Ja to je najlepše gledat... če zanemariš stroške vzdrževanja
adis je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:adis je napisal/-a:zapisal si, da imaš cca. 14.000-15.000 eur na voljo, na tvojem mestu bi jaz gledal ali A6 ali BMW 5-ko
strošek bo za enega ali drugega cca. 20% višji na materialih vse ostalo je pa isto...zakaj to pravim? ker je za isti dnar za skoraj isti letnik vozila možno dobiti veliko več od avta in prostora.
~toMmy~ je napisal/-a:adis je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:adis je napisal/-a:zapisal si, da imaš cca. 14.000-15.000 eur na voljo, na tvojem mestu bi jaz gledal ali A6 ali BMW 5-ko
strošek bo za enega ali drugega cca. 20% višji na materialih vse ostalo je pa isto...zakaj to pravim? ker je za isti dnar za skoraj isti letnik vozila možno dobiti veliko več od avta in prostora.
Stroški bodo višji in težje ju bo prodat oz. bo vrednost bolj padla. Glede prostora pa itak nima sploh smisla kupovat novejših premium avtov, ker so na tem področju porazni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov