Spet en pameten buče kotali.matejxx je napisal/-a:meganer sam ne si avtomatika kupit kot ti je bilo predlagano v prejšnjem komentarju. Če si nameravaš kupit tak avto, kot si napisal potem sigurno tudi želiš, da boš v vožnji užival. Kar pa z avtomatikom sigurno ne boš.
sonic je napisal/-a:Spet en pameten buče kotali.
Seveda bo tudi z avtomatikom užival, le izbrati mora pravi avto in ustrezno velik motor. V 15 let stari Astri 1.6 avtomatik verjetno res ne bo kaj dosti užitkov.
DePalmo je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7075217&show=1 (če je popravilo na menjalniku res ta ugodno, zna biti tole še kar vredu nakup)
matejxx je napisal/-a:sonic je napisal/-a:Spet en pameten buče kotali.
Seveda bo tudi z avtomatikom užival, le izbrati mora pravi avto in ustrezno velik motor. V 15 let stari Astri 1.6 avtomatik verjetno res ne bo kaj dosti užitkov.
Kako lahko uživaš v avtu, ki dela namesto tebe. Meni je naprimer čist brez veze, da bi bil v avtu in samo pritiskal na plin. Isti primer je tudi tempomat, čeprav ga imam v avtomobilu, ga ne uporabljam skoraj nikoli, ker bi bilo potem preveč dolgočasno. V avtu moraš čim več sam delat, drugače je tk brez veze vozit in je isto, kot da si samo potnik.
Pač moje mnenje je takšno, in tudi forum je namenjen, da napišeš kakšno mnenje. Tako da ne vem kaj je narobe da sem to napisal.
matejxx je napisal/-a:Kako lahko uživaš v avtu, ki dela namesto tebe. Meni je naprimer čist brez veze, da bi bil v avtu in samo pritiskal na plin. Isti primer je tudi tempomat, čeprav ga imam v avtomobilu, ga ne uporabljam skoraj nikoli, ker bi bilo potem preveč dolgočasno. V avtu moraš čim več sam delat, drugače je tk brez veze vozit in je isto, kot da si samo potnik.
meganer je napisal/-a:Lep pozdrav, kriza srednjih let dela svojezanima me kak mal drugačen avto beetle,golf, kak 308, megane kabrio. pogoj je da je tdi, dci, hdi, oz dizel ter da je zadaj kokr toliko dovolj placa za mulce zadaj peljat. kaj mislite kje je največ placa avto mora bit max 5 jurjev?? to bi bil avto tako za foro za kak let dve.
jack86 je napisal/-a:Glede avtomatika pa res škoda besed. To lahko izjavi le nekdo, ki ni nikol vozil (novejšega) avtomatika.
jack86 je napisal/-a:Ja, res švoh kriza. Za malo kilometrov vzami benicnarja.
Glede na tvoj ozki izbor, bi mogoče megana 2.0 bencinarja.
Glede avtomatika pa res škoda besed. To lahko izjavi le nekdo, ki ni nikol vozil (novejšega) avtomatika.
Sicer krizo srednjih let jaz razumem nekako takole: http://www.autoscout24.eu/Details.aspx? ... 00&asrc=st
Ali pa kakega Goldwing-a, Can Am outlander 1000,...
cruiser1 je napisal/-a:matejxx je napisal/-a:Kako lahko uživaš v avtu, ki dela namesto tebe. Meni je naprimer čist brez veze, da bi bil v avtu in samo pritiskal na plin. Isti primer je tudi tempomat, čeprav ga imam v avtomobilu, ga ne uporabljam skoraj nikoli, ker bi bilo potem preveč dolgočasno. V avtu moraš čim več sam delat, drugače je tk brez veze vozit in je isto, kot da si samo potnik.
Glej, potem pa najbolje, da si še servo volan in servo zavore odstraniš, da ne bo avto vse delal namesto tebe in ti ne bo dolgčasAli pa kar motor ven vrži pa se pelji, kot Kremenčkov Fred
.
Saj lahko razumem, da imajo nekateri raje ročni menjalnik v kakšnem športaku ampak argumenti, ki jih ti navajaš so pa milo rečeno blesavi.meganer je napisal/-a:Lep pozdrav, kriza srednjih let dela svojezanima me kak mal drugačen avto beetle,golf, kak 308, megane kabrio. pogoj je da je tdi, dci, hdi, oz dizel ter da je zadaj kokr toliko dovolj placa za mulce zadaj peljat. kaj mislite kje je največ placa avto mora bit max 5 jurjev?? to bi bil avto tako za foro za kak let dve.
Glede avtorjeve teme pa imam mnenje, da je tole precej brezvezna kriza srednjih let.
damjan je napisal/-a:Sam ste mi mal bogi vsi s temi predlogi....res...
Človeka zanima avto do 5.000 evrov in z vsemi ostalimi karakteristikami,katere je napisal.....
Nebi mu mogoče kdo predlagal Bugatti Veyrona?? al pa mogoče Pagani Zondo?? al pa Nissana GTR??
Mislim .......Get real folk,pa odgovarjajte v nekih mejah vprašanja.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov