motorji v bmw so vsi 2000ccm.. Kaj moraš paziti; imeli so probleme s ketno. tam od 06/2009 naj bi bilo to reseno. vecina ljudi misli, da je problematično to, da se ketna sliš pri cca 1600rpm, vendar tistim ki je počila vejo, da simptomov ni. Pravila ni, pač na vsakih tisoč motorjev je imel nekdo slab dan. 2007,2008 bi se sam izognil. po drugi strani, pa poznam par voznikov 2.0d, ki nimajo nikakršnih problemov.
sam imam 120d. kaj se splača. po čipiranju avto pije pol litra manj ob upoštevanju omejitev in +20km/h na AC je na zimskih 17" poraba okoli 6,5l. Se pa brez dežav pride precej nižje, ampak nevem zakaj bi potem imel 200+ konjev. zavarovanje je polno kasko nekaj pod jurja. avto je relativno trd. motijo me poskoki na avtocesti, ko se pri 170 prižiga DTC. po drugi strani je lega superiorna. motijo me drage gume zaradi čudnih dimenzij 17, 18 col. pri 16 je dobro ker je standardna in so vse štiri enake: 205/55-r16. Zadaj ne more noben normalno sedeti, ravno tako je prtljažnika malo, ker je kabina postavljena precej nazaj zaradi 50/50 razporeditve teze.
kaj ti priporocam: radio professional, ker business je tema. (nasploh ima bmw slabo ozvočenje v primerjavi z ostalimi premium znamkami). Imam športne sedeže z napihljivo obrobo. nikoli se nebi več vsedel v navadne bmwjeve klopce. volan navaden (cel črn, plastičen) je groza- glej vsaj za športnega usnjenega. Podvozje navadno, tudi če je mama fit. (milf

)
zakaj ne bmw? letošnjo zimo je bil vsaj moji punci precej naporen po snegu. s prižgano elektroniko in novimi zimskimi gumami ne pride v neoben večji klanec. ob delni ugasnjeni elektroniki rata avto za neizkušene voznike naporen. druga stvar je izjemno nizko sedenje in relativno trdo podvozje.
zakaj JA? kljub temu da avto precej potresava po luknjah na lokalnih cestah je s 17" za mene relativno udoben za AC, kjer sem res veliko. ima relativno (v razredu) veliko medosno razdaljo (večjo kot dosedanja octavia). Avto je prava igrača in zelo natančen. Veselje v vožnji ne nosi le zaradi značke ali pa ob divji vožnji. Ima dolga prestavna razmerja in tako je lahko zelo šparoven. Ob primerljivi konjenici je precej bolj poskočen kot konkurenca. Vendar se to ne čuti- ker vsaj dizli vlečejo precej zvezno in ni sunkov. Pozicija za volanom je kot že omenjeno lahko precej boljša kot pri konkurenci a hkrati nelagodna za nekatere.