Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

thunderbolt
Uporabnik

Re: Kaj izbrati.....

Napisal/-a thunderbolt Po maj 27, 2013 9:37 pm

Aha, že vidim! Priznam, rednega cenika sploh nisem pogledal oops Torej, če prav razumem, je potem focus v kombinaciji s to opremo in motorjem v bistvu cenejši v primeru naročila v tovarno, kot pa če ga vzameš iz zaloge. 4450€ popusta proti 4250€ popusta. No to v vsakem primeru znese vsaj 20% popusta :huh:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr maj 29, 2013 5:38 am

No zdej se že bolje nagiba k focusu... Cena je poštena. Se pravi možnosti so tri. Focus, megane in Ceed. Še kak predlog? Gnojf, mazda 3, i30, leon ..... odpadejo. Bravota diesela ni na avto netu novega nobenega. Julka pa je skoraj dva jurčka over budget. Škoda pa tako lepa je. Sicer pa se gre vozit ta teden pa poročam kako in kaj.

lp

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Sr maj 29, 2013 5:54 am

Jaz bi vzel Gnojfa, saj po zgornjem komentarju sodeč, ostali proizvajalci izdelujejo polizdelke. Ubistvu, ko ti kupiš tak polizdelek pričakuj, da ga boš se sam dokončal, beri sestavil do konca.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr maj 29, 2013 6:02 am

Gosic je napisal/-a:Jaz bi vzel Gnojfa, saj po zgornjem komentarju sodeč, ostali proizvajalci izdelujejo polizdelke. Ubistvu, ko ti kupiš tak polizdelek pričakuj, da ga boš se sam dokončal, beri sestavil do konca.

Katerem komentarju?

lp

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Sr maj 29, 2013 11:38 am

thunderbolt je napisal/-a:Focus, 1. na drugi strani.

Lahko pa pozabiš na vse te polizdelke in vzameš avto, das Auto - golf 1,6tdi CL, comfort paket pa še kakšna malenkost, pa cca. 7% popusta in si znotraj budžeta :mrgreen:

Moj vrstni red pa bi bil:
-Focus
-cee'd

Zakaj?
Focus:
Postal mi je všeč, dobro izdelan, dobra lega. Cenovno je ugoden.

cee'd:
Imam prvo generacijo, za svoj denar super avto, zadovoljen. Novi je dve stopnji boljši, boljši materiali, bolj kompaktno sestavljen. Šibak je le motor.

Med vsemi, bi si ogledal še DS4. Osebno eden najlepših. Nevem pa, kake so cene.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 4 gostov