Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Mijo666
Nov uporabnik

Nakup bmw-ja

Napisal/-a Mijo666 Če maj 30, 2013 9:02 am

Pozdravljeni!

Odločil sem se za nakup bmw-ja serije 3 e46 in namrec 323i ali pa 330d. Zanimajo me izkušnje, poraba, zmogljivost, pogoste okvare, stroški servisov, itd. Do zdaj sem imel ze veliko avtomobilov, od tega je bil eden, ki je imel šestvaljni motor(audi coupe 2.6 v6) in moram povedat da sem se zaljubil v šestvaljnike, tako da pod pokrovom motorja mora biti šestvaljnik. Registracija in zavarovanje mi ne igra vloge. Zanima me pa vse ostalo. Sem se peljal z bmw 323 in 320i in sem bil pozitivno presenecen. Vsaka informacija je dobrodošla.
+Submit+

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Re: Nakup bmw-ja

Napisal/-a dottore Če maj 30, 2013 9:43 am

Poglej malo na bmwslo.com, imaš tega toliko, da lahko doktoriraš iz e46 ;).

Mijo666
Nov uporabnik

Napisal/-a Mijo666 Če maj 30, 2013 11:11 am

Ja, saj sem pregledal bmw forum in res se veliko najde o tem. Zanimajo me mnenja tudi iz tega foruma, zato sem postavil vprasanje na tem forumu. Na bmw-forumu ne morem odpreti nove teme, kljub temu da sem registriran.
+Submit+

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če maj 30, 2013 6:14 pm

Mijo666 je napisal/-a:Ja, saj sem pregledal bmw forum in res se veliko najde o tem. Zanimajo me mnenja tudi iz tega foruma, zato sem postavil vprasanje na tem forumu. Na bmw-forumu ne morem odpreti nove teme, kljub temu da sem registriran.

Saj kaj dosti ni za filozofirat. NA BMW forumu si lahko prebral že vse o hibah in težavah... Imaš tudi teme o kupovanju vozil, kjer je že večkrat prežvečana vsa ponudba na tej strani alp. Problemi se največkrat pojavljajo zaradi naivnih kupcev, ki verjamejo prodajalcu, da prodaja dobro desetletje star premium avtomobil z magičnimi 100.000 kilometri. Ne bo drugega, kot da se odpraviš iskat svoj sanjski avtomobil. Ob tem pa ne zgubi glave, ampak kupi dober in preverjen primerek.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov