Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Gosic
Poznavalec foruma

Re: Octavia 3 combi ali Hyundai I40cw

Napisal/-a Gosic Pe maj 31, 2013 9:53 am

Vozil oba. Šparovčka sta oba, če voznik hoče. Mi je pa I40 lepši, bolj udobnejši in kar me je najbolj presenetilo je bilo to, da je cestne luknje boljše prenašal. Pri testni Octaviji je že nekaj ropotalo ( imela le 7000km). 2.0 TDI je definitivno bolj eksplozivnejši, kot 1.7 CRDI, vendar za vsakodnevno fjakanje po omejitvah je teh 136KM več kot dovolj, vsaj zame. V prid I40 gre tudi 5 letna garancija, brez omejitev kilometrov.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Pe maj 31, 2013 3:08 pm

Novo Octavio si vozil?
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe maj 31, 2013 5:30 pm

Gosic je napisal/-a:Pri testni Octaviji je že nekaj ropotalo ( imela le 7000km).

Testni avti običajno niso ravno najbolj merodajni, kar se tiče tega. Zadnjič sem vozil nadomestno Octavio (sicer še prejšnjo generacijo, 2012 letnik) s 17.000km in nisem mogel verjeti, da je možno tako uničiti avto v tako kratkem času. Na vsakih 20cm pleha vse (konkretno) pobuškano, robovi vrat udarjeni 5000-krat, v notranjosti pise na usnju na volanu (kot da bi z nožem zarezal), prestavna ročica razštelana bolj kot na mojem 18 let starem avtu itd. itd. :roll: :roll: :huh:

Popolnoma nova testna (enako okoli 7000km) se je po LJ in okoli dobro peljala (tudi po grbinah in jaških), precej bolje kot prejšnja generacija.
Se pa strinjam, da so Octavie nasplošno precej trdi avti.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Highupthere, mišek in 6 gostov