Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: Hyundai Getz ali Toyota Yaris

Napisal/-a maniaxxx Sr jun 05, 2013 4:27 pm

Te s porabo motorja 1.4 pri oplu so mi čudne..sam sem vozil corso C 95kkm in je imela porabo 7, ampak fural sem jo konkretno. Ravno dva tedna nazaj sem imel corso D 1.4 za nadomestni avto in sem imel na moji vsakodnevni relaciji porabo 5.3 litra...s svojo mazdo dizel imam priblizno enako porabo. Torej požrešna ni, o preglednosti pa sem mislil na corso C, aktualni model je manj pregleden
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Sr jun 05, 2013 4:38 pm

maniaxxx je napisal/-a:Ne navijam nujno za mali avto, ampak razumem zakaj si ga avtorica želi

Jaz pa ne ravno oziroma bi bilo fajn slišat še kaj od avtorice, kkašen komentar ali dodatne informacije, preden modrujemo naprej.

Pa špekuliram da si želi majhen avto predvsem zato, ker tako večina ljudi (sploh žensk) dela, za prvi avto kupijo neko majhno kantico, potem pa ne vem zakaj vsi mislijo da je to edina prava pot.
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Sr jun 05, 2013 4:42 pm

TOYOTA je napisal/-a:no "moja" je pa vozila yarisko preden sva jo zamenjala za avensisa in bi avtorici teme priporočil seveda toyota, avto brez problemov samo redni servisi

Ampak ne preveč posplošit, ne mislit da s Toyotamini nobenih težav, sem tudi že slišal (kot so lahko z vsakim avtom).

Sem vozil Aurisa in Yarisa, sedel še v nekaj modelih (Verso, Avensis, LandCruiser) pa lahko rečem da so mi vse Toyote odvratne. Pa ko bi bile vsaj res tako neuničljive, sem že povedal od znanca ki so mu morali v Aurisu motor (D4D) menjat...
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov