andrejus je napisal/-a:Meni se tudi zdi prav patetično, da si narod skuša s VW-jem kupit ugled!

Meni je med drugim všeč ravno zato, ker ne izstopa (oz. ne privlači preveč pozornosti nase), ne pa zato, ker bi želel "imidž". No čeprav očitno ga le ima, če nekaterim "sovražnikom" povzroča toliko sivih las!

VW Pasat in VW Golf v SLO še vedno simboilizirata edina možna prava avtomobila pri večjem delu populacije. Verjento imetnikom godi tak status (veljajo za preudarne, racionalne, se spoznajo na avtomobile ipd). Sama vrednost VW ni le v dejanski vrednosti vozila ampka tudi v nematerialem statusu, ki ga vozilo s seboj prinaša. In ker smo v SLO kakršni smo je ta del zelo pommemben. Zanimivo je da lastniki VW trdijo da to ni res, medtem ko pa nakupno vedenje kaže ravno nasprotno. Podobno kot Apple. Ko ga enkrat imaš vidiš da je bul šit in da bi bilo mogoče boljše da bi ostal pri androidu - no ampak epla bom lahko hitro prodal

off: in ko enkrat kupišt "epla" hitro ugotoviš, da si kupil preprostost, zanesljivost in predvsem inovativnost. tvoja primerjava vw z applom je sicer ustreljena mimo, kajti lastniki appla ( vsaj tisti "ta pravi" ) ne bodo prodali appla zaradi denarja in njegove vrednosti ampak ga bodo koristili kar se da dolgo napram androidu, ki je v večini svetovnih telefonov in že počasi postaja "dolgčasen"

on:
vw se lahko pohvali z prodajnimi številkami kot tudi z določeno stopnjo kvalitete saj niso kar tako med top najbolje prodajnimi znamkami. res je, da imajo tu pa tam poporodne težave z nekaterimi vozili a kaj ko ljudje še vedno stavijo na nemško zanesljivost in nemško tehnologijo, ki je v vseh teh letih še vedno sinonim ljudske preprostosti, kot so to lastniki vozil vw.
sam opažam, da sem veliko manj opažen v vw-ju in hvala bogu to mi "paše" napram vožnji v fordu ali pa audi-ju

in ja, ne hvalim vw-ja zato, ker ga sam imam ampak ga hvalim zaradi lastnih pozitivnih izkušenj in pri meni se je vw kar lepo vpisal.