Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Mr.CaCkO
Nov uporabnik

Rondo Trade Škofja Loka

Napisal/-a Mr.CaCkO Ne jul 07, 2013 10:50 am

Pozdravljeni,
Zanima me če ima mogoče kdo izkušnje z prodajalcem rabljenih vozil Rondo Trade d.o.o. Škofja Loka?
Uporabil sem že iskanje po forumu vendar nisem našel nič uporabnega :)
Zanimam pa se za ta avto: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7390237&show=1
Avto je bil pripeljan iz Italije, kjer je bil "službeni avto". Ima vse papirje, vendar sem še vedno malo skeptičen (ker je pač iz Italije:) ). Prodajalec mi je še rekel da naj bi ti Renaulti imeli že Karbonski jermen, kar naj bi pomenilo da je glavni servis šele pri 160-200k KM. Je to res? Ker servis je bil narejen pri malo čez 120k KM, ampak je bil "standardni servis" - Olje, filtri ipd...

Za vse odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.

LP Miha

boby1
Nov uporabnik

Re: Rondo Trade Škofja Loka

Napisal/-a boby1 Pe jul 26, 2013 7:01 am

Jaz sem tudi postal skeptičen glede nakupa vozila, ki je pripeljano iz IT. Videl sem nekaj zelo lepih super ohranjenih vozil, tudi pisno garantirajo km, preveril po servisni in vse je tako kot mora biti.
Pa vendar razni znanci in poznani od znancev pravijo, da do ni za jemati, ker je vse prevrteno nazaj za polovico.
Glede na videno, me sicer niso prepričali, da so sedaj vsi barabe in lumpi, pa vendar so v meni zbudili dvom, pa ne vem kako sedaj dobit prave info.
Na tak način sta mi v bistvu "ušla" že dva avta.

Mr.CaCkO je napisal/-a:Pozdravljeni,
Zanima me če ima mogoče kdo izkušnje z prodajalcem rabljenih vozil Rondo Trade d.o.o. Škofja Loka?
Uporabil sem že iskanje po forumu vendar nisem našel nič uporabnega :)
Zanimam pa se za ta avto: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7390237&show=1
Avto je bil pripeljan iz Italije, kjer je bil "službeni avto". Ima vse papirje, vendar sem še vedno malo skeptičen (ker je pač iz Italije:) ). Prodajalec mi je še rekel da naj bi ti Renaulti imeli že Karbonski jermen, kar naj bi pomenilo da je glavni servis šele pri 160-200k KM. Je to res? Ker servis je bil narejen pri malo čez 120k KM, ampak je bil "standardni servis" - Olje, filtri ipd...

Za vse odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.

LP Miha

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Re: Rondo Trade Škofja Loka

Napisal/-a Mate Pe jul 26, 2013 8:32 am

Jaz sem jim pred kakšnimi 7 leti prodal karamboliran avto. Na moje presenečenje me je nekaj mesecev kasneje klical bodoči lastnik in spraševal o stanju avtomobila. Avto so naprej prodali kot karamboliran, kilometre je imel realne (nekaj čez 100k). So ga pa, jasno, naprej prodali dražje in pomagali pri iskanju popravila. Z moje strani je to pošten odnos, saj so bodočemu kupcu avto predstavili v dejanskem stanju, brez prikrivanja nesreče. Avto sem pozneje po naključju tudi videl, tako da se je res prodal in bil v uporabi. Popravilo pa žal ni bilo izvedeno 100%, je pa to povezano s ceno popravila, ki naj bi bila precej nizka.
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov