TooOldVehicle je napisal/-a:Po mojih informacijah, ki pa niso prav zanesljive, Finnova v Italiji kupuje samo od leasing hiš, kjer morajo bit (kakor jaz vem) avti po zakonu servisirani na pooblaščencu, a kdo kej ve o tem, je to res?
.com je napisal/-a:6let star in baje 200000 km ni nikoli vreden slabih 20.000eur... je.res.kdo.tako ne umen, da bi sel za ta denar kupiti stara j***a??
yashica je napisal/-a:Ta Audi je sanjski nakup... ga grem takoj zaarat, da mi ga kdo ne spelje
LeQuack je napisal/-a:
Pa pohiti, ker samo še ta teden je tako ugodna cena, naslednji teden bo že dražji.
yashica je napisal/-a:Ta Audi je sanjski nakup... ga grem takoj zaarat, da mi ga kdo ne spelje
Za hec sem poklical in prosil za št. šasije, da bi jaz to pred ogledom na servisu preveril zgodovino vozila pa začuda ni bilo izmotavanja. Je tip na drugi strani rekel, da ni problema, da mi pošllje številko takoj, ko se vrne... se je slišalo, da je govoril med vožnjo.
nevermind je napisal/-a:yashica je napisal/-a:Ta Audi je sanjski nakup... ga grem takoj zaarat, da mi ga kdo ne spelje
Za hec sem poklical in prosil za št. šasije, da bi jaz to pred ogledom na servisu preveril zgodovino vozila pa začuda ni bilo izmotavanja. Je tip na drugi strani rekel, da ni problema, da mi pošllje številko takoj, ko se vrne... se je slišalo, da je govoril med vožnjo.
Verjetno se je vozil v rikverc po nemškem autobahnu
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 16 gostov