Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Vrednost vozila ford focus

Napisal/-a svetilnik Pe avg 16, 2013 3:13 pm

Koliko je približna vrednost ford focusa 1.8 tdci sport, kupljen in registriran aprila 2009, prevoženih 63 000 km?

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Re: Vrednost vozila ford focus

Napisal/-a pskoda Pe avg 16, 2013 4:16 pm

Ne vem če sem izbral pravi model, ker z sport opremo nisem najdel ampak titanium
Priponke
ford.JPG
Lp

Uporabniški avatar
grizli
Novinec

Napisal/-a grizli Pe avg 16, 2013 4:19 pm

To je za bencinarja.

Za 1.8 tdci ni podatka, 1.6 tdci sport pa cenijo na 7.582,00 eur.

http://www.dat.de

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe avg 16, 2013 6:54 pm

svetilnik je napisal/-a:Koliko je približna vrednost ford focusa 1.8 tdci sport, kupljen in registriran aprila 2009, prevoženih 63 000 km?

Prodal ga boš za cca 7500e, vreden je pa več...kdaj ga boš pa prodajal?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
emozul
Poznavalec foruma

Napisal/-a emozul Pe avg 16, 2013 7:11 pm

maniaxxx je napisal/-a:
svetilnik je napisal/-a:Koliko je približna vrednost ford focusa 1.8 tdci sport, kupljen in registriran aprila 2009, prevoženih 63 000 km?

Prodal ga boš za cca 7500e, vreden je pa več...kdaj ga boš pa prodajal?

Pa še to je vprašanje, če ga bo prodal. Avtomobilov je ko pečka, kriza je, tako, da iz mojih izkušenj ti povem, da boš težko dobil 7200 evrov.

LP

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe avg 16, 2013 7:31 pm

za 2008 letnik s 120kkm sem lani dobil v avtohiši zlahka 6800e, tako da je moja napisana cena nekje realna ( par evrov gor dol), treba je vedet, da je slovenskih focusov, sploh s sport opremo izredno malo, da imajo pa še malo prevoženih je pa že loterija.

@svetilnik, pošlji mi v pm malo več podatkov o avtu in kdaj ga imaš namen prodajat prosim
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Napisal/-a svetilnik So avg 17, 2013 11:15 am

Res je, teh avtomobilov s sport opremo in odličnim 1.8 tdci motorjem je v slo kar malo... Danes sem se pozanimal za nakup novega avtomobila in kajhitro ugotovil, da se mi ga ne splača prodati, vsaj še nekaj mesecev ne. Noben avtomobil mi v popolnosti ne ugaja(seveda za določen denar), moram pa priznati, da trgovci ne morejo prehvaliti samega avtomobila, sploh pa motorja, ki poganja tega forda... Seveda sem gledal za nakup avtomobila v akciji, pozanimal pa sem se za opel astro gtc, novega for focusa(na prvem mestu), hondo civic in pa seat leona ter toyoto auris, ki sta mi čisto mimo...

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So avg 17, 2013 11:32 am

svetilnik je napisal/-a:Res je, teh avtomobilov s sport opremo in odličnim 1.8 tdci motorjem je v slo kar malo... Danes sem se pozanimal za nakup novega avtomobila in kajhitro ugotovil, da se mi ga ne splača prodati, vsaj še nekaj mesecev ne. Noben avtomobil mi v popolnosti ne ugaja(seveda za določen denar), moram pa priznati, da trgovci ne morejo prehvaliti samega avtomobila, sploh pa motorja, ki poganja tega forda... Seveda sem gledal za nakup avtomobila v akciji, pozanimal pa sem se za opel astro gtc, novega for focusa(na prvem mestu), hondo civic in pa seat leona ter toyoto auris, ki sta mi čisto mimo...

Če te bo zanimala prodaja v kratkem me kontaktiraj...prosim
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov