hahehihoh je napisal/-a:Za ta denar bi jaz razmislil o avtu nižjega srednjega razreda, kot je golf, megane, peugeot 308, leon in ostali. Za sicer malce povečan proračun (do 9 tisoč) dobiš golfa VI 2.0 TDI 110 KM, ki bi bil za te potrebe kar v redu avto. Zagotovljena nizka poraba na AC, dovolj moči, pa tudi na splošno avto ni slab. Če si nezahteven voznik, bo tudi 1.6 TDI dovolj, je pa za AC primernejši 2.0. Mislim, da je za ta budget golf kar dobra izbira. Tukaj je tudi leon, ki pa meni osebno ne ustreza - notranjosti pri prejšnjem modelu mi nikakor ne potegne
Če ti odgovarja zelo mehka vožnja, poglej za meganom - dobiš velik paket za zmerno ceno - 1.5 dCi sicer ni slab, tudi pije ne dosti, se pa ne pelje tako lepo kot 2.0 TDI, ki ga srečamo v golfu (pozna se prostornina).
Poglej še za ostalimi konkurenti, prepričan sem, da za ta denar lahko dobiš dober avto.
Če bi raje malo večji avto, pa si poglej še kakšnega passata in (zgoraj že predlagani odličen) S60. Zanesljiv, ekonomičen in zelo udoben. Prekaša vse naštete, je pa res da bo kakšno leto starejši od ostalih naštetih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov