Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Grega_
Novinec

Re: Mazda 3 - izkusnje?

Napisal/-a Grega_ To sep 10, 2013 7:28 am

Jah tako...jest sem zadovojlen...pa avta ne šparam in glancam ter čuvam v garaži. Je pa to že moja četrta mazda....in verjetno bo naslednja tudi Mazda. Lahko pa obiščeš mazda forum in še tam malo prebereš o tej znamki avtomobila.

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For To sep 10, 2013 12:54 pm

Jaaaaaa :evil: :evil: :evil: a sem že povedal kako sovražim tole dizelmanio?!

Pa saj to ni res s temi testnimi vozili!?!?! Katerakoli znamka, katerikoli prodajni salon ....povsod isto! Noben nima bencinarja za probat!? :? :roll:

Evo zdaj sem na kratko probal šestko (dizel itak :roll: :huh: ) ... všeč mi je res.

Nekdo je nekje napisal da so cene še visoke ker je model še frišen, ampak da je čez čas pričakovati kar ugodne akcije in popuste?
Kdaj naj bi bilo to? Čez pol leta, leto, dve....? Kakšna je praksa pri Mazdi, mogoče kdo kaj več ve?

Drugače pa hvala vsem ki ste, in ki še boste napisali svoje izkušnje z Mazdo. ;)

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ Sr sep 11, 2013 8:40 am

Mazda Gama center BTC mora imeti šestko bencinarja....ker sem jo vozil....prav tako imajo cx 5 bencinarja. Mazda nima nekih popustov (sej jih tudi drugi nimajo, razen za nevedneže, pač navijejo ceno in potem prodajajo s "popustom" - prežvečena marketinška fora za kekce da se lahko okoli hvalijo da so dobili nov avto s popustom ).

Mislim da je bila tale, sedaj na cosmosu:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6910089&show=1

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For Sr sep 11, 2013 10:09 am

Sem klical vse tri salone v Ljubljani ....noben nima!

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ Sr sep 11, 2013 12:38 pm

Potem pa kot kaže ni več na žalost, vem da je bila testna bencinarka na voljo.

Evo ti je http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7337936&show=1 sicer bi bilo treba it na štajersko
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov