Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
hunterS
Nov uporabnik

ford mondeo avtomatik

Napisal/-a hunterS Sr sep 04, 2013 11:36 am

pozdravljeni zanima me če ma kdo izkušnje s temi modeli forda
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7579917&show=1

kakšen je, se kvari, cena realna,?

hvala za uso pomoč

Uporabniški avatar
hunterS
Nov uporabnik

Re: ford mondeo avtomatik

Napisal/-a hunterS Pe sep 06, 2013 3:16 pm

hvala

Uporabniški avatar
hunterS
Nov uporabnik

Napisal/-a hunterS Ne sep 08, 2013 12:08 pm

super forum

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne sep 08, 2013 12:10 pm

Kaj pa tebi ni jasno? Cena je glede na to, koliko je nekdo, ki ga poznam plačal za svojega vsaj 2000 evrov prevelika
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
hunterS
Nov uporabnik

Napisal/-a hunterS Če sep 12, 2013 7:08 pm

hvala za odgovor....sej jaz tudi menim da je prevelika sam sem hotu to slišat še od koga druzga...sm klicu tega tipa pa prav, ja pol pa kirga druzga kup, če misls d je cena prevlka

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So sep 14, 2013 7:03 am

hunterS je napisal/-a:hvala za odgovor....sej jaz tudi menim da je prevelika sam sem hotu to slišat še od koga druzga...sm klicu tega tipa pa prav, ja pol pa kirga druzga kup, če misls d je cena prevlka

Ja sej ti je prov povedal... kaj bi ti? Avto pojdi pogledat in se tam meni za ceno na osnovi ogleda avta in ne neki na pamet po slikah... Meni z izjemo malo umazanih sedežev ( seveda sej so bež ) ne izgleda tako napačen. Pravzaprav zgleda lepo založen z opremo in lepo ohranjen na prvi pogled. Moj predlog je da ga greš pogledat in se potem meniš. Če pa mene vprašaš ali je vreden toliko pa bi bil moj odgovor tak..... Če vse štima in ni nekih hudih vidnih oz. skritih napak je avto reaalno vreden 3.300 do 3.3500 evrov. Lahko pa pogledaš konkurenco in ti bo jasno kaj dobiš za tak denar.

lp

Uporabniški avatar
hunterS
Nov uporabnik

Napisal/-a hunterS To sep 17, 2013 10:23 pm

ja jz če bi biu prodajalec avtomobilov bi rekel...pridi pogledat pa se še pogovoriva o ceni...ne pa kup kazga druzga..a je to kak odnos? a bi ti rad avto prodal al kaj bi rad? mislm ne vem no....uglavnem, hvala ti z odgovor zdej vem prb. kakšna je realna cena..bom pa še premislil...hvala še enkrat

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr sep 18, 2013 6:21 am

Jaz bi ti točno isto povedal če bi že po telefonu gnjavil za ceno. A si ga klical zarad avta al zato da mu poveš da je predrag??

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Sr sep 18, 2013 8:48 am

čare je napisal/-a:Jaz bi ti točno isto povedal če bi že po telefonu gnjavil za ceno. A si ga klical zarad avta al zato da mu poveš da je predrag??

x2

Taki mi res grejo na živce, avta še videl ni pa bi že zbil ceno za 50%. Pojdi pogledat, če ne štima tako kot je rekel po telefonu pa zbij ceno al pa njega če je lažnivec.
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
hunterS
Nov uporabnik

Napisal/-a hunterS Če sep 19, 2013 6:47 pm

ja če že u štartu veš d je za ta avto, letnik itd..prevlka cena pač na to upozoriš...nej da realno ceno pa je...toj tko ko da bi jz fičota prdaju za 5000e..lepo ohranjen 33000km prevoženih...štekaš kaj ti čem rečt...

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe sep 20, 2013 10:19 am

hunterS je napisal/-a:ja če že u štartu veš d je za ta avto, letnik itd..prevlka cena pač na to upozoriš...nej da realno ceno pa je...toj tko ko da bi jz fičota prdaju za 5000e..lepo ohranjen 33000km prevoženih...štekaš kaj ti čem rečt...

Če misliš da je že v štartu edina primerna cena le najnižja med oglasi se pač odpravi gledat take primerke. Slej kot prej boš spoznal zakaj so ene cene nižje od drugih.

Mislim pa da se vsi zavedamo da je cena v oglasu le želja oz. pričakovanje prodajalca koliko bo dobil za svoj voz. In povsem logično gredo prodajalčeve želje v nebo, tvoja pričakovanja pa so ravno nasprotno. Končen dogovor je stvar prilagajanja pričakovanj obeh strani (kupca in prodajalca). Verjamem pa da se prodajalci ne odzivajo dobro na klice, kjer kupci še preden vidijo avtomobil iščejo ponudbo pol nižje kot je v oglasu. Ko si prodajalca poklical si izvedel da cena ni zabetonirana. Če si resen kupec se odpravi na ogled avtomobila, prodajalcu argumentirano (na podlagi pomankljivosti/napak na vozilu) pojasni koliko si pripravljen za avtomobil plačat in sem prepričan da bo tudi prodajalec naredil korak proti tvoji ponudbi. Če pa le gnjaviš po telefonu in pričakuješ že po nekaj sekundah/minutah pogovora ceno po tvojih pričakovanjih si ali še eden izmed premnogih dilerčkov ali pa internetni teoretik ne pa resen kupec tega vozila.

LP Tristan01

P.S: Zavedati se moraš da je nakup avtomobila precej več kot le posedanje pred spletnimi oglasniki in nadlegovanjem prodajalcev po telefonu. Ko najdeš primerek ki ti ustreza je pač treba tvegati in se odpraviti na ogled. Žal večkrat brez rezultata. Na žalost se lahko takih ogledov (pa tudi stroškov) nabere kar nekaj. Je pa to še vedno ceneje kot kupiti napačen avtomobil.
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov