Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

peroRS
Mojster foruma

Re: Turbo bencinarji

Napisal/-a peroRS Če okt 10, 2013 7:32 am

~toMmy~ je napisal/-a:Drugače me pri teh primerjavah moti označevanje atmosfercev, kot da so skoraj nepokvarljivi, enostavno vem za preveč težav...

Podpis

gasolinedream je napisal/-a:Potem pa smo tukaj pri že treh potencialnih stvareh ki lahko grejo narobe in niti niso poceni. Starejši motorji tega pač niso imeli.

Tudi starejši atmosferci niso imuni na težave.

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Če okt 10, 2013 8:18 am

~toMmy~ je napisal/-a:Kako pogosto pa res izkoristiš te konje? Dizel z manj konji bo namreč pri zmerni vožnji podobno zmogljiv zaradi navora, hkrati bo pa po petih letih tudi več vreden, tako da bi po tvojih izračunih bil čisto smiseln. Druga stvar je pa, kaj ti bolj odgovarja. ;)

Drugače me pri teh primerjavah moti označevanje atmosfercev, kot da so skoraj nepokvarljivi, enostavno vem za preveč težav...

Ko rabim,vedno prav pridejo :) .Sicer do te odločitve je prišlo,ker sem želel Giulietto,105 KM dizla mi je bilo premalo,170 JTD predrago,120KM TB je bil samo 600 eura cenejši od 170 TB,ki je imel skoraj enako ceno kot 105 JTD.Pa še 170 TB ima deklarirano nižjo porabo od 120 TB,v praksi so tam,tam,ima tast Bravota 120 TB.
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.

gasolinedream
Uporabnik

Napisal/-a gasolinedream Če okt 10, 2013 9:35 am

peroRS je napisal/-a:Tudi starejši atmosferci niso imuni na težave.

Hej, ravno o nečem podobnem sem pisal že prej. Kar sem hotel povedat je, da imajo modernejši motorji par stvari več ki lahko grejo narobe. Ostalo pa je turbakom in N/A skorajda popolnoma enako.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov