Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maži
Nov uporabnik

ŠU-KO

Napisal/-a maži Po feb 11, 2008 6:59 pm

Pozdravljeni !
Mene zanima ali kdo pozna omenjeno "trgovino" z avtomobili ?
Nahaja se v Koperu .

Prosil bi vas, če kdo pozna, da mi pove kaj o njej! (poslovanje,osebje,avti, ki jih prodajajo,...) saj veste na kaj mislim ne ?!
HVALA !

LP

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Po feb 11, 2008 7:11 pm

Mislim da ne vemo. Kaj te zanima? Če so nategatorji, vračajo kilometre, prodajajo razbite? Kaki so avti? Treba si bo ogledat v živo. Razen, če misliš, da bo šel kdo z foruma si vse to ogledat namesto tebe.

Jaz osebno prvič slišim za njih.

Ni mišljeno nič slabega. Bodi bolj konkreten o tem kaj točno te zanima. Potem se bo kdo našel z tega konca in imel odgovor.

lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Po feb 11, 2008 7:17 pm

maži : sprašuješ tako,kot bi bil inšpektor ali lopov :idea:, ;) , so vredu ljudje verjemi,če misliš te http://www.su-ko.com/
Slika
Slika
Slika

maži
Nov uporabnik

Napisal/-a maži Po feb 11, 2008 9:34 pm

michelin in s12345
zanima me nasplošno. nisem noben inšpektor ali kaj podobnega,sem oseba, ki bi kupila avto pri njih, zato me zanima kaj o prodajalcu. in pa še to, ker prihajam iz Murske Sobote in to ni 2 km vstran, da bi se odpravil samo tako do kopra. (da nebi bil pol razočarani ) zato raje vprašam ostale, če kdo kaj ve . hvala za komplimente !! :evil:

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Po feb 11, 2008 10:31 pm

Ne se razburjat. Boš moral začeti kupovati kreme proti gubam. Hec.

Napiši kateri avto ti je padel v oko. Se bo našel kak, ki si ga bo ogledal zate v živo.

lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

maži
Nov uporabnik

Napisal/-a maži To feb 12, 2008 2:56 pm

gledal sem seat altea.zelo se mi vidi, ampak čudno mi je, da je tako dolgo že na netu ! :shock:
zdaj ali se nihče ne zanima za njo, ali pa je kaj narobe.!??? :?

hvala !!

Uporabniški avatar
JerdnaL
Nov uporabnik

Napisal/-a JerdnaL Sr feb 13, 2008 8:40 am

Kako dolgo je avto na netu nima nobene veze, ker se tega pleha obromno prodaja.
Jaz sem recimo dva meseca nazaj kupoval A3 Sporback. Praktično vsi moji (ex)kandidati so še vedno na netu...

Drugače pa komentar o Altei - na prvi klik izgleda vse OK. Če ima še potrjeno servisno bi znal bit dober nakup. Kilometrov nisem zasledil... Edini pomislek z moje strani bi bil, da bi raje kupil čisto malo mlajšo in še ujel garancijo.

becko
Nov uporabnik

Re: ŠU-KO

Napisal/-a becko Pe okt 18, 2013 1:03 pm

Sicer stara tema :) paa vendar.

Gledam http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7759246&show=1
Je iz FRA, leasing hiše. Ima 1 letno jamstvo (motor, menjalnik,...) v sodelovanju z AMZS

Ima kdo izkušnjo s to vrstnim jamstvom in asistenco?
Ima morda kdo voljo (če je iz KP konca in hodi mimo ŠU-KO), da vrže oko nanj, kakšen je ta Passat. Sem 140km stran in bi mi bila pot prihranjena, če vozilo ni OK.

V primeru nakupa bi avto peljal na VW pooblaščeni servis preverit zgodovino in pregled vozila. Baje pregled stane 40€. Morda kdo pozna te vrte pregled - kaj zajema, kaj pregledajo? Sem poklical v AMZS KP, če imajo takšen pregled kot v LJ ali CE, ko pregledajo temeljito avto zapriseženi sodni izvedenci, pa je možakar rekel, da ne. Da ga dvignejo, pogledajo podvozje itd, samo niso tako temeljiti kot v LJ ali CE

HVALA za pomoč, nasvete!

lp,
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov