Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

timos
Nov uporabnik

novi seat Toledo

Napisal/-a timos Po okt 21, 2013 7:55 am

Kupujem novi avto in gledam tega seat toledota ,ki mi je od zunaj zelo vsec in ima od notraj veliko prostora ! Je pa res da glede od kvalitete od notraj sama trda plastika in cena za dizelski motor okrog 16.000€ .Zanima me vase mnenje ali je boljse nekaj zraven dodati in vzeti seat leona .

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7222331&show=1

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Re: novi seat Toledo

Napisal/-a Daedalus Po okt 21, 2013 8:33 am

timos je napisal/-a:Kupujem novi avto in gledam tega seat toledota ,ki mi je od zunaj zelo vsec in ima od notraj veliko prostora ! Je pa res da glede od kvalitete od notraj sama trda plastika in cena za dizelski motor okrog 16.000€ .Zanima me vase mnenje ali je boljse nekaj zraven dodati in vzeti seat leona .

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7222331&show=1

Če rabiš prostor, vzami Toleda. Kaj pa višji rangi opreme - so materiali kaj boljši?

Čudi me, da je takšna razlika med Toledom in Leonom kar se tiče materialov...

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Po okt 21, 2013 8:49 am

če že seat, bi v tvojem primeru gledal za leonomm ki je sedaj za razred večji avto.

toledo je sedaj kot škoda rapid in ne kot leon z zadkom, kar je včasih bil.

glede materialov pa tudi prejšnji toledo ni bil bogve kaj, sedaj se pa samo še bolj pozna varčevanje na materialih pri vw koncernu..

lp

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh Po okt 21, 2013 11:34 am

Ta toledo je bolj tako - primerjava z jetto na mestu. Jetta in toledo sta nižje kvalitete kot golf in leon, tako da bi ti priporočal slednje. Če potrebuješ prostor, pa poglej za octavio-

Uporabniški avatar
aklan86
Stalni uporabnik

Napisal/-a aklan86 Po okt 21, 2013 12:19 pm

Toledo = Rapid = Jetta

Leon = Octavia = Golf

Kaj sam rabiš moraš pa preštudirati. Sem pa sedel v Toledu Style in se mi ni zdel slab. Na občutek več prostor kot pri Leonu.
Slika

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Po okt 21, 2013 12:28 pm

aklan86 je napisal/-a:Toledo = Rapid = Jetta

To ne drži...Toledo in Rapid sta narejena na platformi/osnovi Polota, medtem ko je Jetta narejena na platformi/osnovi prejšnje generacije Golfa.

Sta pa Toledo in Rapid dejansko en in isti avto z drugačno značko.
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

matejxx
Uporabnik

Napisal/-a matejxx Po okt 21, 2013 12:41 pm

Toledo = Rapid = Jetta

In od teh se najbolj splača kupit prav Toleda, čeprav se mi zdi da Jetta ni čisto v istem razredu.
Poskusi kako je Toledo za vozit, in če rabiš prostor je kar dober nakup, toda je pa nižji razred od Leona. Lahko pa počakaš na Leon karavana, pa boš imel kar prostoren avto, toda seveda bo pa dražji.

Je pa res škoda, kaj so sedaj naredili iz Toleda. Včasih je bil avto v višjem razredu, kot Leon sedaj pa je že skoraj v istem kot Ibiza. Ne vem zakaj niso naredili Toleda avto v višjem razredu, da bi bil konkurent Passatu in Superbu, za cenejši avto bi pa naredili nazaj Cordoba, ki je bila včasih res lep avto.

timos
Nov uporabnik

Napisal/-a timos To okt 22, 2013 10:14 am

malo sem brskal po avto netu in videl toyoto auris TS in razlika med toledotom in aurisom dizel cc 1000€ pa se kvaliteta je po mojem velika saj po slikah ,nisem pa je se videl v zivo !

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7702987&show=1
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov