Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

lovecar
Nov uporabnik

velik avto

Napisal/-a lovecar Če okt 31, 2013 6:52 pm

Nujno rabim novi avto!!!! Za 4 člansko družino. Mora biti kar velik. Rabljen prb. največ 3-4 let(lahko tudi novi). Do 15.000 rabljeb in do 20.000 novi. Dizel in dovolj močan mora biti za vleko prikolice.
Ne opla in dacie. Kakšen citroen, renault, peugeot, škoda, ford... Nekaj takega.
Hvala za odgovore!
Zadnjič spremenil lovecar, dne Če okt 31, 2013 6:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Re: velik avto

Napisal/-a Cefizelj Če okt 31, 2013 7:20 pm

Da bo velik:
Škoda Superb
Ford Mondeo
Citroen C5
Peugeot 508
in tako dalje.....

Največji bo vsekakor superb. Če ti ni vizualno všeč izbereš kaj drugega. Odpreš avto.net, poiščeš primerek od prvega lastnika s slovenskim poreklom, po možnosti s čim manjšim številom kilometrov in voila. :) Novega do 20k boš težko dobil v tem razredu, edino če se išče enoprostorec. Potem pridejo v poštev kakšni Scenici, C4P, itd. Boš mogu bolj definirat želje. Limuzina, karavan, enoprostorec, na trgu je svega i svašta, in 4 ljudje + prtljago lahko zbašeš v marsikaj. :)

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Če okt 31, 2013 7:34 pm

search.php?keywords=&terms=all&author=lovecar&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Iskanje :roll:
Hvala vendar sem že kupil cruza sw
lovecar
Če sep 05, 2013 9:55 pm

Forum: Kupovanje avtomobilov
Tema: novi avto
Odgovori: 59
Ogledi: 4392

lovecar
Nov uporabnik

Napisal/-a lovecar Če okt 31, 2013 7:41 pm

Ja dovolj konjev mora met za vleko prikoloce, in naj bo karavan al pa enoprostorec

lovecar
Nov uporabnik

Napisal/-a lovecar Če okt 31, 2013 7:45 pm

V bistvu ga nakoncu kupli ker so nam premalo ocenli avto in smo ga prodajali en teden pa se ni išlo. Zato pa smo zdaj dobili nekaj lufta da imamo dovolj za avto novi

lovecar
Nov uporabnik

Napisal/-a lovecar Če okt 31, 2013 7:50 pm

Ja pa malo sem premišljeval v tem času in sem ugotovil da mam kaj boćjšega rabljenega

Badzo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Badzo Če okt 31, 2013 10:19 pm

Bolj nerazumljivo in nepismeno lahko pišeš? Tri poste si objavil enega za drugim pa samo enega zastopim in sicer to da mora imeti dovolj konjev za vleko prikolice - kar pa tudi ustreza megane 1.6 16v čeprav je pogreb od motorje že prazen pa je vseeno letos potegnil prikolo in to brez drastičnih zastojev...

Za ta denar bi se osredotočil na novo vozilo z garancijo bolj, kot pa na iskanje nekega jakega avta brez garancije itd, razen če dobiš res dober primerek. Drugače pa za prikolico vlečt ne rabiš ravno konjev, saj je ne voziš vsak dan, tist enkrat na leto pa pač potrpiš, ravno rekordov pa tudi ne podiraš ko jo pelješ :roll:
Izbire imaš pa 4256 avtov v 156892 različnih kombinacijah.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe nov 01, 2013 10:47 am

Sedaj pa dovolj zajebancije... tukaj pišeš, da rabiš nov avto, v resnici si pa mlečnozobi fant, ki uživa v krompirjevih počitnicah!

Ob naslednji neumnosti, se posloviš iz foruma.

lovecar je napisal/-a:Ljubim avte in vse avte ki so vam všeč vpišite vsem da bomo lahko malo debatirali o njih. Da bodo nastali nekakšni testi. Če bi vam povedal koliko sem star me več ne bi jemali resno ampak imam veliko pojma o avti teh navadnih, ker jih cele dneve gledam. :D
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Pe nov 01, 2013 5:28 pm

Prosim pomagajte,da ne odpiram nove teme.Odločam se med ferarri 458,lambotom aventador ali alfo 8c.Alfo sem pripravljen malo več plačat,ker jih ne izdelujejo več,ampak nič pametnega ne najdem,458 nimajo 4x4,lambo pa dela tudi traktorje pa peči na pelete,pa ne vem ali bom videt malce smešen v njem,pa še mlečne zobe že dolgo nimam,eno osmico so mi że spipali.

ps nisem si mogel pomagat :D
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov