Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: Nasvet pri nakupu Renault Trafic - KUPLJEN VITO

Napisal/-a maniaxxx Pe nov 22, 2013 5:55 pm

Doche je napisal/-a:C4 si prodal?

V račun ga je dal tam ko je mečko kupil :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So nov 23, 2013 12:44 am

Patrik_A3 je napisal/-a:pa kaj te vem če bi sploh kazal kombija. itak druga kot menjava radia za mp3 usb in pa JBL zvočnikov nisem nič nardil. kombi kot kombi :D Celega sem spomliral na brzino in navoskal, da se sveti. Aja,edino kar pa je....pije tudi kot tank :lol:

spomladi ali pa do novega leta bom nabavo neke felne 16" mercedes. Od C klase niso šle gor, saj so moji vijaki debelejši in niso šli skoz luknjo. tako da, potrebno nekaj iskat v rangu mercedes ML ali pa mercedes kombijev.

nabavit še moram krtačo za pranje. ker na gobo je no go pri tej velikost, sploh ker pa mislim kombi 1x tednsko očistit zunaj + noter. tako da, kakšno pomoč bi rabo pri nakupu krtače. iščem nekaj mehkega, da nebo po pol leta mi laka čist pošmirglalo :mrgreen: ima kdo kakšen predlog kaj vzet, kam it kupit?

Le pokaži ;)

Za redno pranje kombija ni napačna kombinacija tudi kakšen učinkovit šampon + nežna metla, drugače pa močnejši wap in samo "prešlataš" z gobo.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po nov 25, 2013 6:48 pm

Slika One day......BACK TO BLACK! Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov