Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

čare
Mojster foruma

Re: Grande punto 1.9 jtd

Napisal/-a čare To dec 10, 2013 9:35 pm

Roko na srce ,ne en ne drug nista nek VAU avto da bi se po tleh metal pa sem 15 let na Fiatu.No ja mat ima 15 let staro Corso od nove ampak ma samo 90000 km tko da niti še ni moglo kaj dosti crknit.No ja zadnji amortizerji pri nekih 50000 km in LMM tudi tam nekje.

dennisCe
Novinec

Napisal/-a dennisCe To dec 10, 2013 11:25 pm

maniaxxx je napisal/-a:
dennisCe je napisal/-a:
xxl je napisal/-a:
opelboy je napisal/-a:Kot ti je bilo nakazano v preteklih odgovorih: napalil si se za dobesedno podrtega Fiata. Še lepo čuvan in servisiran primerek zna povzročati velike probleme (od servo volana, elektronike na splošno, odletanja raznih delov notranjosti, počene vzmeti...).
Je pa edina svetla točka tega avta motor.

Toliko na hitro, upam da ne bomo drug teden brali tvoje teme v rubriki Popravila in okvare ;).

In to izjavi nekdo,ki vozi Opla :lol: Ja,ta motor je edina svetla točka v skoraj vsakem novejšem dizelskem Oplu.

no če smo realni opel pa fiat se vsaj v istem rangu težko primerjata.. grande punto in corsa D je ogromna razlika....

Pa ti veš da si ta dva avta delita marsikaj, od podvozja naprej npr?

vEM, da si marsikaj delita..ampak ko pogledaš končno izdelavo (predvsem stičnost plastik) takoj veš, kdo je italijan :D ne me prepričevat, kot sem že povedal sem imel kar nekaj fiatov. to pokaže tudi tržna cena, enak letnik pa 1500eur razlike, ki pri takšni ceni znaša 20-30% razlike.

xbox
Nov uporabnik

Napisal/-a xbox Po dec 16, 2013 2:47 pm

dennisCe je napisal/-a:
vEM, da si marsikaj delita..ampak ko pogledaš končno izdelavo (predvsem stičnost plastik) takoj veš, kdo je italijan :D ne me prepričevat, kot sem že povedal sem imel kar nekaj fiatov. to pokaže tudi tržna cena, enak letnik pa 1500eur razlike, ki pri takšni ceni znaša 20-30% razlike.

Takšna je tudi razlika v nabavni ceni, torej... :idea:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov