Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: Avto v rangu 5-6k, golf 5, octavie, fordi, itd..

Napisal/-a maniaxxx Sr dec 18, 2013 5:28 pm

aereo132 je napisal/-a:abs senzor npr. niso vsi deli drazji nekateri izstopajo
in se na bmw ali audi se avto nebo tako pogosto kvaril kot kaksen novejsi ford

No ja, s tem se pa ne morem niti približno strinjat. BMW in audi se kvarita VSAJ toliko kot ford, prej več kot manj.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

MORDOR
Novinec

Napisal/-a MORDOR Sr dec 18, 2013 6:30 pm

Sem enakega mnenja.Jaz priporočam focusa,ki če se ga redno vzdržuje nudi več, kot kakšen bolj prestižen model opevane znamke iz dežele Angele Merkel. :D
Življenje ni praznik,ampak delovni dan!

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če dec 19, 2013 1:01 pm

MORDOR je napisal/-a:Sem enakega mnenja.Jaz priporočam focusa,ki če se ga redno vzdržuje nudi več, kot kakšen bolj prestižen model opevane znamke iz dežele Angele Merkel. :D

Več česa?? :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

aereo132
Novinec

Napisal/-a aereo132 Če dec 19, 2013 3:42 pm

dej nehajte cloveku hocete uturit neka ameriska j***a ki bo cez par let zarjavelo vse.tudi kaj odpovedalo in bo menjal avto po 3 letih
JAZ razen nemskih avtov nebi nicesar drugega ali je to skoda,audi,vw,bmw je vseeno

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Če dec 19, 2013 4:42 pm

aereo132 je napisal/-a:dej nehajte cloveku hocete uturit neka ameriska j***a ki bo cez par let zarjavelo vse.tudi kaj odpovedalo in bo menjal avto po 3 letih
JAZ razen nemskih avtov nebi nicesar drugega ali je to skoda,audi,vw,bmw je vseeno

Moja opel corsa je nemec ... kupiš? Sicer bi se dalo tle še marsikaj predebatirat, ma pustmo stat :roll:
turbo inside

atek
Novinec

Napisal/-a atek Če dec 19, 2013 5:18 pm

Vzemi alfa romeo 147, letniki od 2007 do 2009 z malo kilometri so že zelo ugodni (cena jim je že padla).
Sam vozim alfo brez problemov in stroškov.
Lp atek

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če dec 19, 2013 11:12 pm

aereo132 je napisal/-a:dej nehajte cloveku hocete uturit neka ameriska j***a ki bo cez par let zarjavelo vse.tudi kaj odpovedalo in bo menjal avto po 3 letih

Pa se tebi kaj sanja, kje delajo ta "ameriška j***a"? Drugače pa Škoda ni ravno nemška, pa tudi splošno gledano pišeš same neumnosti...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Rauchmann
Novinec

Napisal/-a Rauchmann Pe dec 20, 2013 3:03 pm

Prvo kot prvo - evropski Ford ima centralo v Nemčiji, in tudi po filozofiji delanja avtomobilov so precej nemško naravnani, tako da imata Focus pa npr. Crown Victoria skupno zgolj značko. Še ko odpreš Avtomagazinov Avtokatalog, bodo evropski Fordi vedno navedeni kot nemška vozila. Drugo: Ford mogoče res nima tako močnega imidža, vendar ima svoje kvalitete drugje. Naj ti navedem, kaj je rekel dizjaner notranjosti pri Fordu Nikola Vidaković, ko je prišel v Ford: bil je šokiran, ker je ugotovil da je Fordu pomemben samo notranji izkoristek in vozne lastnosti, drugo pa nič. In to se pri Fordih vidi - tipični underdog avto. Vidaković je rekel še, da je enkrat povabil bivše sodelavce iz Audija na vožnjo v Mondeu in so bili šokirani - po njihovem mnenju sodeč se je vozil bolje od A4. Nisem pretiran ljubitelj Forda, ampak krneki pljuvanje po značkah ne sodi na ta forum.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe dec 20, 2013 3:47 pm

To o vožnji fordov ni za normalne nič novega, tukaj so pri vrhu če ne celo na samem vrhu :mrgreen: . Kar se tiče tega notranjega oblikovalca pa bi lahko malo več postorili na notranjosti, predvsem na številu gumbov. :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Rauchmann
Novinec

Napisal/-a Rauchmann Pe dec 20, 2013 4:05 pm

maniaxxx je napisal/-a:To o vožnji fordov ni za normalne nič novega, tukaj so pri vrhu če ne celo na samem vrhu :mrgreen: . Kar se tiče tega notranjega oblikovalca pa bi lahko malo več postorili na notranjosti, predvsem na številu gumbov. :mrgreen:

To pa, ja, samo ne vem če Vidaković še dela pri njih, prej navedene stvari iz intervjuja z nim sem pobral iz ene od številk Autoblica, izdanega maja 2005. Autoklub je enkrat zapisal, da je Ford kakor čistilka ali hišnik v zgradbi, ne vidiš jih, ampak vedno nekako zaznavaš njuno prisotnost :) za Sierro so pa nekoč rekli da je kakor tisti tečen stric, ki ga ne kličeš na družinska praznovanje, če ti že ni treba. Čeprav je Sierra takrat med kockami 80-ih bila avto stoj pa glej. Mondeove brezoblične okrogline me niso niti malo navdušile, dokler ni ta drugi prevzel oblikovalski jezik prvega Focusa, in Fiesta/Fusion po istem kopitu so mi všečna vozilca.Tako je to s Fordom, Sierra, pa nato 15 let nič, zatem Focus... :D

sergio78
Nov uporabnik

Napisal/-a sergio78 Pe dec 20, 2013 6:27 pm

.
Zadnjič spremenil sergio78, dne Če feb 13, 2014 7:42 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj Pe dec 20, 2013 6:31 pm

Stvar osebne percepcije, meni je všeč, nekateri bojo rekl da je preživet dizajn, ko je ven prišel je bila čist vesoljska oblika, vsaj zame. Mu pa pritiče 140 konjski motor ne tale, ker je le težak avto.

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Napisal/-a Zmaj78 Pe dec 20, 2013 8:02 pm

Ko je nekdo že omenil Mazdo6 bencin (vsekakor jo lahko pohvalim z lastniškega vidika in iz prve roke), saj je zelo dober avtoček in za 5.000 cekinov dobiš že zelo zelo dobro zadevo. Kar pa tudi ni povsem irelevantno je dejstvo, da ima verigo in ne jermena (kot verjetno večina bencincev tiste generacije). ;) Moja ima trenutno 340.000km na števcu in o menjavi verige še niti slučajno ne razmišljam. 8)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov