andrazstrukelj je napisal/-a:Ja sej med tem se odločam...ali bi uzev original pa biv brez mp3,ali pa tist...se bom še mal odloču
catipy69 je napisal/-a:andrazstrukelj je napisal/-a:Ja sej med tem se odločam...ali bi uzev original pa biv brez mp3,ali pa tist...se bom še mal odloču
če se odločiš za drugo varjanto imam doma avtoradio original od astre g. Je bil v mojem pa je sou vn.ugodno.. hehe
andrazstrukelj je napisal/-a:catipy69 je napisal/-a:andrazstrukelj je napisal/-a:Ja sej med tem se odločam...ali bi uzev original pa biv brez mp3,ali pa tist...se bom še mal odloču
če se odločiš za drugo varjanto imam doma avtoradio original od astre g. Je bil v mojem pa je sou vn.ugodno.. hehe
A to imaš tega CDR 500 ?
catipy69 je napisal/-a:andrazstrukelj je napisal/-a:catipy69 je napisal/-a:andrazstrukelj je napisal/-a:Ja sej med tem se odločam...ali bi uzev original pa biv brez mp3,ali pa tist...se bom še mal odloču
A to imaš tega CDR 500 ?
Jap, pa se papirji so zraven.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov