Napisal/-a gasolinedream Po jan 13, 2014 11:32 pm
Uf, tisti ki ga poceni dobiš. Toliko je enih primerov ko ti pač "jezna oseba" opraska avto, enih hladnih vžigov, gas-bremza scenarijev.. da na koncu praktično ne preživi popolnoma nič. Najboljše izkušnje smo pri nas (sem en lep čas delal za razvoz jedi) smo imeli z kio pride ter balenom. Dobro se je odrezala tudi astra. Leon ni bil ravno za to. P206 počasi razpada, p306 se nekako drži.. Je pa tako da da stroški pač bodo in se je treba čimprej sprijaznit da če bo človek poliral vsako prasko je boljše najti kak drug šiht, ker greš pač v minus.
Sam sem svojčas vozil z Vectro karavanom (2.0 bencin), avto je bil sicer malo neroden ampak se je dalo. Poraba tudi velika. Ampak glede na ure preživete v avtu sem imel vsaj OK sedeže ter dobro klimo.
Stereotipno pa so se najboljše odrezali korejci ter japonci. Pa nek mali avto, z poceni pnevmatikami in rezervnimi deli. Clio, kia pride, atos, corsa, fiesta.. pač, vse to paše sem notri.
Zanimivo je tudi, da so bili 3je avti dizli, pa pri nobenim ni prišlo do tipičnih dizelskih problemov, je prej šlo vse drugo..