cusco112 je napisal/-a:Ivan36:
Se mi zdi da to kar si ti napisal čisto slovensko mišljenje. Avto naj bo čimvecji, ceprav ga vecina ne potrebuje ( se mi zdi da ima v Sloveniji ze vsak drugi karavana)
Za mene pa punco je C4 cisto dovolj, druzine pa se ne nacrtujem kmalu. Zraven tega so mi C5 grdi! DS4 pa mi je hud
sonic je napisal/-a:cusco112 je napisal/-a:Ivan36:
Se mi zdi da to kar si ti napisal čisto slovensko mišljenje. Avto naj bo čimvecji, ceprav ga vecina ne potrebuje ( se mi zdi da ima v Sloveniji ze vsak drugi karavana)
Za mene pa punco je C4 cisto dovolj, druzine pa se ne nacrtujem kmalu. Zraven tega so mi C5 grdi! DS4 pa mi je hud
Glej, človek ti je čisto dobronamerno svetoval - glede na to da delaš 4000 km mesečno in nekajkrat kar dolge poti, bi ti pogosto prav prišel avto, ki je bolj primeren za dolge avtocestne poti, za čimveč udobja.
J.McLane je napisal/-a:Za avtocestne vožnje je pomemben količnik zračnega upora in čelni presek, na porabo pa ima velik vpliv prestavno razmerje. Majhen avto z odsekanim zadkom bo imel tipično večji količnik zračnega upora in kljub manjšemu čelnemu preseku mogoče ne boljši na AC kot večja limuzina. Prestavno razmerje pa proizvajalci žal prilagodijo tako da se avto v 6. prestavi ne obnaša kot crknjen konj. Torej potrebuješ dizelski navor, ali pa dolg menjalnik na NA bencinarju, kar boš pa dobil samo v razredu večjih limuzin, če sploh.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov