Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

jordan
Novinec

Re: nakup škoda octavia

Napisal/-a jordan To feb 11, 2014 3:09 pm

dennisCe je napisal/-a:Pozdravljeni,

zaradi potrebe po malo večjem avtu je misel nanesla na nekaj takega: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=762 ... ness%20SLO

km se ne dela ravno veliko, pa tudi cenejše in z manj km ter isto opremo, dobiš bencinarja kakor dizla..

cena nekje do 10t, zato gledam te letnike..

verjetno je že kje kakšna tema, če kdo ve, prosim za link.

Jaz bi imel raje 2 leti starejši avto z 1.9 tdi brek DPF filtra. Poraba 6l/100 ne glede na način vožnje. Pri 1.2 so pa velika odstopanja glede na način vožnje. Ta Octavia se mi pa zdi zelo znucana po volanu, sploh glede na preveožene kilometre. Imajo pa vsi modeli 4 letno garancijo, če so bili redno servisirani pri pooblaščencu oz. uradnem servisu.

jordan
Novinec

Napisal/-a jordan To feb 11, 2014 3:12 pm

yani je napisal/-a:Zdravo.

Bom še jaz svoj piskerček pristavil, ker tudi sam gledam za octavio.
Lahko kaj pokomentirate ta oglas? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=813 ... 20Business

OK, avtomobili so službeni, torej redno servisirani, glede na kilometre in letnik voženi po avtocesti (predvidevam), plin mi je zanimiv,... edino velik dvom je potem, da so službeni avti :( vemo kak se vozijo službene avtomobile...

Kako je z 4 letno garancijo ker ima vgrajen plin? A še velja?

stiloman
Nov uporabnik

Napisal/-a stiloman To feb 11, 2014 3:16 pm

yani je napisal/-a:Zdravo.

Bom še jaz svoj piskerček pristavil, ker tudi sam gledam za octavio.
Lahko kaj pokomentirate ta oglas? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=813 ... 20Business

OK, avtomobili so službeni, torej redno servisirani, glede na kilometre in letnik voženi po avtocesti (predvidevam), plin mi je zanimiv,... edino velik dvom je potem, da so službeni avti :( vemo kak se vozijo službene avtomobile...

Službeni avto od Ledota tko da ni bla šparana pomoje :) jih vidm vsak dan k tm delam...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To feb 11, 2014 3:24 pm

jordan je napisal/-a:
dennisCe je napisal/-a:Pozdravljeni,

zaradi potrebe po malo večjem avtu je misel nanesla na nekaj takega: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=762 ... ness%20SLO

km se ne dela ravno veliko, pa tudi cenejše in z manj km ter isto opremo, dobiš bencinarja kakor dizla..

cena nekje do 10t, zato gledam te letnike..

verjetno je že kje kakšna tema, če kdo ve, prosim za link.

Jaz bi imel raje 2 leti starejši avto z 1.9 tdi brek DPF filtra. Poraba 6l/100 ne glede na način vožnje. Pri 1.2 so pa velika odstopanja glede na način vožnje. Ta Octavia se mi pa zdi zelo znucana po volanu, sploh glede na preveožene kilometre. Imajo pa vsi modeli 4 letno garancijo, če so bili redno servisirani pri pooblaščencu oz. uradnem servisu.

Poraba 1.9 TDI-ja je lahko približno od 4.5 do 9 litrov, in je seveda odvisna od načina vožnje...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

dennisCe
Novinec

Napisal/-a dennisCe To feb 11, 2014 5:13 pm

tako se bili sitni s temi super duper folciko, da imam jutri testno vožnjo (3ure) z novim polotom 1.2 tsi. Sem v veliiiikem pričakovanju, ali gre za vesoljsko plovilo (VW) in jutri bom dobil odgovor. Poročam :lol:

Uporabniški avatar
domen90
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen90 To feb 11, 2014 6:11 pm

dennisCe je napisal/-a:tako se bili sitni s temi super duper folciko, da imam jutri testno vožnjo (3ure) z novim polotom 1.2 tsi. Sem v veliiiikem pričakovanju, ali gre za vesoljsko plovilo (VW) in jutri bom dobil odgovor. Poročam :lol:

Kako si v pričakovanju, saj pa ja že vse veš? Če ne pa preberi svoje komentarje sam za seboj http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=99980 :roll:

Upam, da ti bo uspelo preživet 3 ure v notranjosti s tako trdo plastiko. Sploh, če si navajen corse.
Slika

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To feb 11, 2014 6:17 pm

domen90 je napisal/-a:
dennisCe je napisal/-a:tako se bili sitni s temi super duper folciko, da imam jutri testno vožnjo (3ure) z novim polotom 1.2 tsi. Sem v veliiiikem pričakovanju, ali gre za vesoljsko plovilo (VW) in jutri bom dobil odgovor. Poročam :lol:

Kako si v pričakovanju, saj pa ja že vse veš? Če ne pa preberi svoje komentarje sam za seboj http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=99980 :roll:

Upam, da ti bo uspelo preživet 3 ure v notranjosti s tako trdo plastiko. Sploh, če si navajen corse.

Busted.... :roll: :roll: :roll:

lp

dennisCe
Novinec

Napisal/-a dennisCe To feb 11, 2014 7:04 pm

domen90 je napisal/-a:

če si letnik90, raje hodi na predavanja na faks, potem se bova lažje pogovarjala :)

gasolinedream
Uporabnik

Napisal/-a gasolinedream To feb 11, 2014 8:02 pm

Vam priporočam eno predavanje iz logike in argumentacije na filozofski fakulteti^^

Uporabniški avatar
domen90
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen90 To feb 11, 2014 9:27 pm

dennisCe je napisal/-a:
domen90 je napisal/-a:

če si letnik90, raje hodi na predavanja na faks, potem se bova lažje pogovarjala :)

Hodim, brez skrbi. Na ta način preprečujem, da bi mi zračna rja nastala v možganih. Sploh, ker sem dosti v primorskem koncu :lol:

Pogovor s teboj pa zaradi tega ni nič lažji. Ti je že preveč zarustalo, ali si imel toliko problemov s corso, da je bil to zate tak mindfuck, da zdaj razmišljaš o nakupu avtomobila, ki si ga spljuval?
Slika

dennisCe
Novinec

Napisal/-a dennisCe To feb 11, 2014 10:41 pm

dragi domen, ko boš na III. stopnji po boloncu se bova naprej menila ;)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To feb 11, 2014 11:02 pm

mislim, da je čas, da admini/moderatorji podelijo kak kupon oz. bon za termalno riviero.
Slika

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Sr feb 12, 2014 1:02 am

dennisCe je napisal/-a:dragi domen, ko boš na III. stopnji po boloncu se bova naprej menila ;)

Saj ni on pisal kontradiktornih objav na forumu. Si jih ti. Zakaj torej potreba po hvaljenju kdo je na kateri stopnji?

BTW, na našem faksu je zaposlenih toliko debilov s III. bolonjsko da kar verjet ne moreš. Tako da jaz se na tvojem mestu s tem ne bi hvalil.

Uporabniški avatar
Rauchmann
Novinec

Napisal/-a Rauchmann Sr feb 12, 2014 9:32 am

Daedalus je napisal/-a:
dennisCe je napisal/-a:dragi domen, ko boš na III. stopnji po boloncu se bova naprej menila ;)

Saj ni on pisal kontradiktornih objav na forumu. Si jih ti. Zakaj torej potreba po hvaljenju kdo je na kateri stopnji?

BTW, na našem faksu je zaposlenih toliko debilov s III. bolonjsko da kar verjet ne moreš. Tako da jaz se na tvojem mestu s tem ne bi hvalil.

O ja, z bolonjo samo nasploh se ni za hvalit.

dennisCe
Novinec

Napisal/-a dennisCe Sr feb 12, 2014 10:17 am

Rauchmann je napisal/-a:
Daedalus je napisal/-a:

O ja, z bolonjo samo nasploh se ni za hvalit.

da prideš do III. stopnje moraš pa kar garati :) ampak to ni predmet te debate.

hvala za komentarje vsem. lp

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Sr feb 12, 2014 10:21 am

Kaj ima stopnja izobrazbe s splošno razgledanostjo in nivojem komunikacije?!

P.S.: To je bilo retorično vprašanje.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr feb 12, 2014 10:51 am

V njegovem primeru absolutno nič! :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

yani
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a yani Sr feb 12, 2014 11:09 am

Jaz sem pa mislil da se o octaciji debatira... ocitno sem se zmotil...

dennisCe
Novinec

Napisal/-a dennisCe Sr feb 12, 2014 12:03 pm

yani, saj se :)

danes bom preizkusil končno tole mašinco 1.2 tsi :))

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Sr feb 12, 2014 12:18 pm

Ampak zakaj boš pa testiral Polota, če kupuješ Octavio?
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov