King1 je napisal/-a:dennisCe je napisal/-a:ja ogromno je teh "malčkov", ki pa so že kar spodobna vozila.. menim, da je bolje imeti manjši avto (nižjega razreda) z višjo opremo kot pa obratno.. clio nama ni všeč, tako nekak plastično deluje
A oba avte menjata al kako? Ti si neko Škodo gledal tvoja pa novega malega. Sicer pa... zakaj ne pogledaš po oplovi ponudbi ko si že tak fan?
lp
Res je, gledal sem škodo itd.. nekaj pa drži: recimo prostornost avta. če se usedeš v fiesto, polota, rio in potem se pelješ s corso je razlika zares ogromna. Ko se pelješ s corso je občutek zaradi zelo položno narejene sprednje šipe in armaturne plošče kot da se pelješ v en rang večjem avtu. to mi je še do sedaj vsak rekel da od zunaj je mali avto, ko se je pa peljal pa ni mogel verjet prostornosti. tukaj je pa res opel naredil ogromno v prid prostornosti proti drugim (novim) avtom...
sva bila tudi na testni vožnjo polota 1.2 tsi. prepričal me je takorekoč samo motor, ki pa za takega malčka zares "eksplodira" od 5rpm naprej. ostalo me pri polotu comfortline ni prepričalo oz. ne bi mogel reči uuu tole je pa ogromna razlika proti corsi cosmo, mogoče ravno obratno.