gasolinedream je napisal/-a:Clio, Getz, Punto, Corsa.. ali pa trojček fabia/polo/ibiza. Izločiš model ali dva ki ti ne pašeta, od ostalih pa vzameš tistega katerega dobiš najbolj ohranjenega oz. najmanj sumljivega.
Jaz bi sicer corso odvzel, ker je težka, posledično več pije in slabše gre. Za trojček velja podobno, samo da spet ne pijejo tako veliko. Znajo bit pa malenkost dražji.
Getz pa je na nek način lahko dober deal, ker se pogosto prodaja kak lep od kakšnega penzionista. Zadnjič je šel en za 2.5k€, malo prevoženih kilometrov, vsi servisi, garažiran.. ni da ni. Je pa bil iz kamnika.
Fabia pa ima plus v tem, da jo dobiš v karavanski različici, če ti to seveda paše.
weasel je napisal/-a:Za 2500€ se da dobit super Cliota (okoli 2005 letnik, veliko opreme z narejenim velikim servisom). Sem pred kratkim kupoval, pa sem izbiral med Clio-m in Corso... 80 konjske Corse imajo verigo in ti odpade veliki servis. Ni neke velike izbire za ta denar, se pa da s potrpežljivim iskanjem dobit zelo dober primerek. Jaz sem se sicer odločil za Cliota.
pskoda je napisal/-a:weasel je napisal/-a:Za 2500€ se da dobit super Cliota (okoli 2005 letnik, veliko opreme z narejenim velikim servisom). Sem pred kratkim kupoval, pa sem izbiral med Clio-m in Corso... 80 konjske Corse imajo verigo in ti odpade veliki servis. Ni neke velike izbire za ta denar, se pa da s potrpežljivim iskanjem dobit zelo dober primerek. Jaz sem se sicer odločil za Cliota.
Ne odpade veliki servis, ampak samo jermena ni treba menjat ker ima ketno ki se pa tudi menja ko začne ropotat vse ostalo je isto. Če mene vprašaš tisti jermen ki ga dodatno menjaš je zanemarljiv strošek
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov