Naj ti prvo pošlje fotografije od dejanskega avtomobila, sploh notranjost. Da se ne boš vozil za brezveze in potem nekje v sebi pljunil čez znamko

Potem pa lahko naprej govorimo.
Bistvene težave:
- mehanizem pomika stekel; če si malo mojstra in znaš tudi kaj pobrskati po netu, ni enormen strošek eventuelno popravilo,
- čitalec kartic; večinoma se zgodi, da za popravilo potrebuješ sekundno lepilo, lahko pa se zgodi, da ga je potrebno menjati;
- pri določenih zezajo tipke za tempomat, strošek ni enormen, če ti izvijač ni tuj

- če vzameš prostoročno kartico (se zaklepa s pritiskom na tipko na zunanjih kljukah) ne boš imel težav s čitalcem kartic, boš pa imel definitivno težave s tipkami za zaklep; večina popoldancev računa 10 do 20 € na tipko, sam popraviš za drobiž, če znaš lotati

(na prtljažniku navadno ne zeza);
- črički v notranjosti; renault pač (da se rešit z veliko časa in filcem večino škripanja), so pa odvisni od temperature;
- pri 1.6 16V motorjih lahko zataji variabilna jermenica, daš navadno in je mir (pa sproti še velik servis opraviš);
- zadnji komplet zavor je hudičevo drag, ker so ležaji prešani v diske.
Mislim, da sem zajel vse. Če znaš kaj postoriti sam bo avto hitro polno funkcionalen za majhen vložek. Aja še to - 17" pnevmatike so kar drage (205/50 R17), 16" pa je občutno ceneje, ker je tudi bolj normalna dimenzija (205/55 R16).
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.
Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.