Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

janko869
Nov uporabnik

Re: Star avto ali malo manj star avto :)

Napisal/-a janko869 So mar 01, 2014 1:55 am

Svečke so bile nove pred približno 2-mi leti.

Vprašal sem bolj zaradi stanja motorj. Da ne bo to zelo kmalu razpadlo in bo strošek višji, kot pa vrednost avta.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 So mar 01, 2014 5:03 am

čare je napisal/-a:Mnenje??Vozi dalje in se ne obremenjuj

X2

Moj najmlajši avto je star 22let in mi na kraj pameti ne pride, da bi ga menjal za kaj novejšega. Dokler dela dela in če praviš da dela in dobro služi ne vem kaj je problem Če kaj odpove se popravi, če pa se zgodi, da gre avto resnično k vragu in bi bilo popravilo zelo drago boš pa takrat zamenjal avto. Zakaj bi si zdaj delal stroške z nakupom novega vozila po nepotrebnem? Razen, če želiš imeti nov avto zato, ker ti je bolj všeč in bi ga rad imel, to moraš pa sam pri sebi razčistit, ker že tako majhnih stroškov ne boš zmanjšal z novejšim avtomobilom.

janko869 je napisal/-a:
Vprašal sem bolj zaradi stanja motorj. Da ne bo to zelo kmalu razpadlo in bo strošek višji, kot pa vrednost avta.

Po slikah je nemogoče videti v kakšnem stanju je motor. Po vseh teh letih in kilometrih je pač umazan kar je kar normalno, važno, da lepo dela.

Uporabniški avatar
ojnica
aka Sonček

Kraj: daleč še iz Vrhnike

Napisal/-a ojnica So mar 01, 2014 12:52 pm

In kolk misliš, da je motor vreden, če bi dal drugega notri največ 100 evrov+montaža. Te motorji ne crkujejo kar tako...pa tud če mal puša pri golf 2 ej včasih pri vsakmu puščal pa so delal po 500.000km....pač da ne zarjavi blok motorja :lol: pa mal so se mazal deli kot so to podvozje od puščanja motorja :lol: eh kaj sm delaov s temi starimi avti s tako cordobo sm se enkrat kr po gmajni vozu, po po njivi potem pa an optiko pelov je mehanik reku pa kaj zaboga si ti delal z avtom. :lol:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 17 gostov