jani1234 je napisal/-a:Pozdravljeni,
zanima me če kdo slučajno pozna, ali lastnika, ali avto, zgodovino? Zanima me tudi če ima kdo kakšne izkušnje s to trgovino "TRGOVINA AVTO ALBERTO IMER BERISHA S.P."
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2928912&show=1
Hvala!
podgurc je napisal/-a:Iz imena se mi zdi da so Albanci.
anzl je napisal/-a:to ni res, da za 700€ nimaš kaj falit. recmo, da se odloč in vzame ta avto, zgleda kar ohranjen. pol mu pa čez pol leta poči hladilnik, pa čez 2 meseca menja avspuh, pa čez še pol leta recimo poči glava, ker prejšni lastnik ni dobro skrbel za avto. in iz tistih 700€ k nimaš kej falit hitr prideš na še dodatnih 500€. vem kako je kupiti "poceni" avto. pa ni bil spet tako poceni (2200€, +1000€, pa mi je še glava počla na koncu, tko da bi dal loh še kr neki €€€ d bi ga zrithu). če bi pa že v štartu malce več dal, mogoče sam 500€ pa mal bl pogledu kaj kupujm (pač nism se še tok spoznou tkt), pa neb meu teh bv stroškov. tko da ni če je pa pod 1000€ pa nimaš kej falit.
p.s.: sorry za off![]()
drgač avto zgleda dobr ohranjen.
SAVINJCAN je napisal/-a:anzl je napisal/-a:to ni res, da za 700€ nimaš kaj falit. recmo, da se odloč in vzame ta avto, zgleda kar ohranjen. pol mu pa čez pol leta poči hladilnik, pa čez 2 meseca menja avspuh, pa čez še pol leta recimo poči glava, ker prejšni lastnik ni dobro skrbel za avto. in iz tistih 700€ k nimaš kej falit hitr prideš na še dodatnih 500€. vem kako je kupiti "poceni" avto. pa ni bil spet tako poceni (2200€, +1000€, pa mi je še glava počla na koncu, tko da bi dal loh še kr neki €€€ d bi ga zrithu). če bi pa že v štartu malce več dal, mogoče sam 500€ pa mal bl pogledu kaj kupujm (pač nism se še tok spoznou tkt), pa neb meu teh bv stroškov. tko da ni če je pa pod 1000€ pa nimaš kej falit.
p.s.: sorry za off![]()
drgač avto zgleda dobr ohranjen.
za 500€ avto kupiš pa ga sfuraš v roku 2 let, nič ne popravljaš in odpelješ na odpad. ti bi ga verjetno še na pooblaščen servis peljal.
abcabc je napisal/-a:OFF:
Tako jest sedaj delam pri Accentu praktično se mi ga ne splača merkat in dostikrat notri vozim po +200kg nad nosilnostjo, mal po off road-u, mal čez kakšn blat, trava tud po gozdu, boli me ku*ac niti erva ne vložim v tega Korejca na koncu pa bom dobil podobno vsoto, kot ga bi merkal.
Moj nasvet je, da pojdi prej avto pogledat.
Kaj ap recimo Hyundai Accent za ta denar mogoče že s klimo.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov