Če kupuješ avto, pa da ni glih za 500€ al pa jurja boš šel verjetno pred nakupom preverit tako račune kot vpise v servisno knjigo do tistega mehanika/firme, ki je gor podpisan(a)?
In v čem je potem račun bolj verodostojen kot servisna?

peroRS je napisal/-a:Ja, ampak še enkrat ponavljam.
Če kupuješ avto, pa da ni glih za 500€ al pa jurja boš šel verjetno pred nakupom preverit tako račune kot vpise v servisno knjigo do tistega mehanika/firme, ki je gor podpisan(a)?
In v čem je potem račun bolj verodostojen kot servisna?
Aesthetics je napisal/-a:Motor je 1.4, je pa res ga imam na trenutke težko nogo. Vožnja je večinoma mestna, občasno se naredi 100km po avtocesti.
Ste malce offtopic zavili, ampak dokler ima vsaj nekaj veze s temo, je meni odlično.
Seati, ki mi jih limate, so mi že bolj všeč. Sem malce prespal tole in je bencinar najbrž res boljša ideja. Pri porabi pa zgleda nikjer ne bom prišparal, zaradi mestne vožnje.
Kaj porečete še na Renault Megane, Opel Astra 1.7 CDTI in pa Opel Astra GTC (3 vrata) in malce dražja odločitev.
Beri je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Dečko, ti nisi glih v stiku z realnostjo.
To se dela vsepovsod, v vseh panogah, pa se lahko pogovarjamo o avtih, mizah, zidarstvu, elektroniki ali pa hrani.
Boš rekel, da še nikoli videl, da ti je nekdo prodal eno stvar, napisal račun pa za drugo? Ali pa prodal za xx € na račun napisal pa yy €?
Poleg tega pa....a v ponarejeni servisni pa ni žiga (ime) firme, podpisa in opisa del?![]()
Pa da ne bo kdo mislil, da to podpiram, a realnost je nažalost velikokrat taka.
Lej, če mi prodaš avto z računi, meni so računi merodajni.
Zakaj?
Če si delal veliki servis in si zraven avta dal račun za veliki servis in če je kaj narobe v roku starosti enega leta, tega računa, jaz z lahkoto grem uveljaviti reklamacijo.
Je kaj bolj jasno ?
Račun je obenem tudi garancija.
emozul je napisal/-a:No, potm mi pa povej, če poznaš koga, ki ima shranjene račune za 10 let star avto, ker jaz ga ne.
Tako, da redko kdo ima pomoje za starejši avto shranjene račune.
emozul je napisal/-a:Beri je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Dečko, ti nisi glih v stiku z realnostjo.
To se dela vsepovsod, v vseh panogah, pa se lahko pogovarjamo o avtih, mizah, zidarstvu, elektroniki ali pa hrani.
Boš rekel, da še nikoli videl, da ti je nekdo prodal eno stvar, napisal račun pa za drugo? Ali pa prodal za xx € na račun napisal pa yy €?
Poleg tega pa....a v ponarejeni servisni pa ni žiga (ime) firme, podpisa in opisa del?![]()
Pa da ne bo kdo mislil, da to podpiram, a realnost je nažalost velikokrat taka.
Lej, če mi prodaš avto z računi, meni so računi merodajni.
Zakaj?
Če si delal veliki servis in si zraven avta dal račun za veliki servis in če je kaj narobe v roku starosti enega leta, tega računa, jaz z lahkoto grem uveljaviti reklamacijo.
Je kaj bolj jasno ?
Račun je obenem tudi garancija.
No, potm mi pa povej, če poznaš koga, ki ima shranjene račune za 10 let star avto, ker jaz ga ne.
Tako, da redko kdo ima pomoje za starejši avto shranjene račune.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov